Ζαν Ζακ Λεσουέρ για το τιγράκι: Κάμερες κατέγραψαν αυτοκίνητο να σταματάει στο σημείο των κάδων – Στα χέρια των αρχών το βίντεο

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει το τιγράκι που βρέθηκε πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, στο ταλαιπωρημένο ζωάκι παραχωρήθηκαν ενέσεις και βιταμίνες και παρουσιάζει βελτίωση, χωρίς όμως να μπορεί να περπατήσει.

Πρόκειται για ζώο ηλικίας τριών μηνών περίπου, σε πολύ κακή σωματική κατάσταση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αιλουροειδές, το οποίο δεν έχει λάβει κατάλληλη φροντίδα και διατροφή, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει σοβαρά, πιθανόν μη αναστρέψιμα, μυοσκελετικά ή και άλλα προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρει ο κ. Λεσουέρ στο ertnews.gr, το τιγράκι έχει πλήρη αδυναμία χρήσης των πίσω άκρων και φαίνεται πως έχει υποστεί στο παρελθόν χειρουργική επέμβαση, με τον διευθυντή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου να ισχυρίζεται πως ενδέχεται είτε να προέρχεται από τσίρκο είτε από καποιο εκτροφείο και ίσως το παράτησαν κοντά στο Αττικό, ώστε να το περιθάλψουν οι εργαζόμενοί του.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ, πλάνα από κάμερες απέναντι από το Πάρκο, κατέγραψαν το βράδυ πριν την ημέρα που εντοπίστηκε το τιγράκι, ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο που συνήθως τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων, όπου και παρέμεινε για ένα λεπτό. Κάτι που πιθανώς να βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ