Αυτή την Κυριακή η καθιερωμένη “Σκυλοβόλτα” του Κυνοκομείου Ηρακλείου

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, το Κυνοκομείο Ηρακλείου, θα είναι και πάλι ανοιχτό, από τις 11:00 έως τις 16:00 για την καθιερωμένη του πλέον “Σκυλοβόλτα”.

Οι μικροί θησαυροί σας περιμένουν να σας δουν από κοντά! Ελάτε να δείτε τα σκυλάκια του Κυνοκομείου, να τα βγάλετε βόλτα και να πάρετε ανιδιοτελή αγάπη!

Το Κυνοκομείο Ηρακλείου βρίσκεται στην Φοινικιά. Οδηγίες πρόσβασης με GPS: Θέση εργοστάσιο επίπλων Tsigenis Woodcraft (απέναντι από την είσοδο του εργοστασίου ξεκινάει ένας τσιμεντόδρομος. Αν τον ακολουθήσετε για 4 χιλιόμετρα θα δείτε το Κυνοκομείο).

Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν εθελοντικά, συνιστάται η συμπλήρωση της αίτησης του εθελοντή στην ακόλουθη διεύθυνση: heraklion.gr

Όλα τα ζώα του Κυνοκομείου είναι εμβολιασμένα, στειρωμένα και αποπαρασιτωμένα και δίδονται προς υιοθεσία, βάσει των απαιτήσεων του Ν 4830/21.

Για περισσότερες πληροφορίες και υιοθεσία αδέσποτου ζώου του Κυνοκομείου επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6978191569 (όλη την ημέρα) ή στο τηλέφωνο 2816008470
(τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, 8:00-13:30).

Αν διαμένετε εκτός Κρήτης, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του ζώου (με πλοίο), έως τον Πειραιά, χωρίς δική σας επιβάρυνση.

Τέλος, μπορείτε να δίνετε τις προτάσεις ή τα σχόλιά σας στην ειδική ενότητα “προτάσεις” που βρίσκεται στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας: animals.heraklion.gr

Κυνοκομείο Ηρακλείου – Χαρίστε τους ένα σπίτι

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ