Αυτός ο “ευγενικός γίγαντας” ζυγίζει 113 κιλά, τρώει ένα ολόκληρο κοτόπουλο καθημερινά και ο ιδιοκτήτης ξοδεύει σχεδόν 4.500 ευρώ το χρόνο για τροφή

Ένας σκύλος ηλικίας 2 ετών που ζυγίζει πάνω από 113 κιλά τρώει ένα ολόκληρο κοτόπουλο κάθε μέρα, κοστίζοντας στον ιδιοκτήτη του περίπου 4.500 ευρώ κάθε χρόνο.

Ο Ντίλαν Σο είναι ένας 33χρονος εκπαιδευτής σκύλων από το Βόρειο Γιορκσάιρ της Αγγλίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός σκύλου ράτσας Κάνγκαλ Τουρκίας (Aksaray Malaklisi) που ονομάζεται Αμπού.

Ο Σο δήλωσε ότι ο “ευγενικός γίγαντας” μπορεί να σταθεί πάνω από δύο μέτρα ύψος και ζυγίζει περίπου 113 κιλά τρώγοντας ένα ολόκληρο κοτόπουλο καθημερινά και επισήμανε ότι είναι ένας πολύ ενεργητικός σκύλος όταν βρίσκεται έξω από το σπίτι – αλλά μέσα στο σπίτι, θα προσπαθήσει να κουλουριαστεί στην αγκαλιά κάποιου.

Η δίαιτα του Αμπού κοστίζει στον Σο λίγο παραπάνω 4.000 ευρώ το χρόνο και παρότι μοιάζει με άλογο, θα αναπτυχθεί κι άλλο!

Ο Αμπού μεταφέρθηκε στην Αγγλία από την Τουρκία τον Νοέμβριο του 2021, όταν ήταν μόλις 4 μηνών. Ο Σο εξήγησε ότι όταν απέκτησε τον Αμπού, ήταν ήδη μεγαλύτερος από τον άλλο του σκύλο, ένα Ντόμπερμαν.

Ο Σο αποκάλυψε ότι συχνά ζητούν από αυτόν και τον Αμπού να σταματήσουν για φωτογραφίες όταν βγαίνουν βόλτα ενώ μερικοί άνθρωποι ρωτούν αν μπορούν να πάνε τον Αμπού μια βόλτα.

Ο Σο είναι μπαμπάς της 5χρονης Ίντια και του 4χρονου Ρούμπεν και ανέφερε ότι τα παιδιά λατρεύουν να αγκαλιάζονται με τον Αμπού στον καναπέ.

Όσο μεγάλη ευθύνη κι αν είναι ο σκύλος, ο Σο δήλωσε ότι δεν θα άλλαζε τον Αμπού με τίποτα στον κόσμο.

Το τουρκικό Malakli είναι γνωστό ως σκύλος φύλακας ζώων ή σκύλος ασφαλείας χωραφιών στην Τουρκία.

Ο σκύλος έχει συνήθως μεγάλο σώμα, απίστευτη δύναμη και μεγάλο κεφάλι, σύμφωνα με την Αμερικανική Ομοσπονδία Σκύλων (ADF).

Η ράτσα είναι γνωστή για τη σύνδεσή της με τον ιδιοκτήτη της και μπορεί να είναι επιφυλακτική και επιθετική απέναντι στους ξένους.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ