Φιλαδέλφεια: Χάσκι ανίχνευσε διαρροή αερίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε έκρηξη – Δείτε το βίντεο

Ο Κόμπι θεωρείται πλέον ένας τετράποδος ήρωας αφού έσωσε τη γειτονιά του από μια διαρροή αερίου που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Σύμφωνα με το SWNS, το 4χρονο χάσκι άρχισε να σκάβει μια μεγάλη τρύπα στην μπροστινή αυλή του σπιτιού του στη Φιλαδέλφεια. Καθώς η τρύπα μεγάλωνε, η ιδιοκτήτρια του Κόμπι, Σανέλ Μπελ, ανησυχούσε όλο και περισσότερο ότι ο σκύλος προσπαθούσε να της πει κάτι.

Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση του αφού δεν είναι η τυπική του συμπεριφορά, η κηδεμόνας του είπε ότι έχει εξαιρετικές αισθήσεις και δεν σκάβει ποτέ τρύπες χωρίς λόγο.

Η Μπελ είχε στην κατοχή της μια συσκευή ανίχνευσης αερίων μετά την ανακάλυψη μιας διαρροής αερίου στο σπίτι της που έχει πλέον αποκατασταθεί τον Δεκέμβριο, οπότε αποφάσισε να ελέγξει τη φρεσκοσκαμμένη τρύπα του Κόμπι με τη συσκευή που η διαίσθησή της της είπε να το ελέγξει.

Η συσκευή ανίχνευσε αέριο που προερχόταν από την τρύπα που έσκαψε το χάσκι, οπότε η Μπελ επικοινώνησε αμέσως με τις αρχές για το θέμα. Ένας εργοδηγός φυσικού αερίου και ένα συνεργείο στάλθηκαν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα και να αποκαλύψουν την έκταση της επικίνδυνης διαρροής η οποία θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, όπως αναπνευστικά προβλήματα, εγκεφαλική βλάβη, ακόμη και θάνατο.

Μάλιστα είπαν ότι κάτι τόσο απλό όσο το να ανάψει ένας διακόπτης φωτός θα μπορούσε να έχει προκαλέσει έκρηξη.

Στη συνέχεια το συνεργείο έκλεισε το αέριο και επισκεύασε τη διαρροή. Κατά τη διάρκεια των επισκευών, το συνεργείο ανακάλυψε τρεις κύριες διαρροές αερίου στη γειτονιά που οφείλονταν σε γηρασμένους σωλήνες.

Οι εργάτες χρειάστηκαν πάνω από τρεις ημέρες για να επισκευάσουν τις διαρροές και να εγκαταστήσουν νέους σωλήνες ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια των επισκευών, το συνεργείο επαινούσε τον Κόμπι για την εξαιρετική του διαίσθηση.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ