Χίος: Τον δηλητηρίασαν και τον κλώτσησαν στο πρόσωπο και στην κοιλιά – Ο σκύλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένας σκύλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Χίο μετά από δηλητηρίαση και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του από κλωτσιά που δέχτηκε στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το φιλοζωικό σωματείου «Η Κιβωτός του Θοδωρή», το άτυχο σκυλάκι, που ζούσε σε περιοχή της Χίου και σιτιζόταν από τους κατοίκους, εντοπίστηκε την Τρίτη το απόγευμα σε τραγική κατάσταση και αμέσως ενημερώθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Σιδέρη Ντομάτα και άμεσα με εντολή του Δήμου Χίου μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της κ. Αμαλίας Μήτσουρα.

Το ζωάκι έφαγε δηλητήριο και κάνει αγώνα επιβίωσης, ενώ δέχτηκε κλωτσιά στο πρόσωπο και στην κοιλιά και τ᾽ αποτελέσματα της γενικής αίματος στην οποία υπεβλήθη δεν είναι καλά καθώς  πάσχει από ερλιχίωση και λεϊσμανίαση. Μάλιστα, σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο, από την κλωτσιά ενδέχεται να χάσει το μάτι του.

Η κατάσταση του είναι τραγική και η γιατρός δεν δίνει πολλές ελπίδες.

Ο σκυλάκος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η γιατρός δίνει αγώνα για να σωθεί.

«Έχει καταντήσει καθημερινότητα στο νησί μας η κακοποίηση και η εγκατάλειψη ζώων, αν νομίζετε μας τιμάει αυτή η κατάσταση είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει και ας καταλάβουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι που συμπεριφέρονται έτσι είναι επικίνδυνοι», τονίζει το σωματείο.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ