Η Δήμητρα Κατσαφάδου γιόρτασε τα γενέθλια του «Παππού»

Τα γενέθλια του αγαπημένου της σκύλου γιόρτασε η επιχειρηματίας και φιλόζωη Δήμητρα Κατσαφάδου.

Το Γαλλικό Μπουλντόγκ που ακούει στο όνομα «Παππούς» είναι ένα από τα σκυλάκια που έχει υιοθετήσει η επιχειρηματίας και τυγχάνει να είναι η αδυναμία της αφού όπως είχε σε παλαιότερα συνέντευξή της, ο «Παππούς» είναι η ευτυχία της.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι περιμένει το βράδυ να πάει να τον αγκαλιάσει: «Νιώθω ασφάλεια, αγάπη. Δεν τον νοιάζει τι έχω και αν έχω».

Ο «Παππούς» δεν ήταν αδέσποτος αλλά σκυλάκι ράτσας ωστόσο όπως η ίδια γράφει, τον εγκατέλειψαν επειδή δεν μπορούσε να παράξει απογόνους και έτσι η η επιχειρηματίας με την μεγάλη της καρδιά, τον υιοθέτησε ενώ παράλληλα παρακινεί τον κόσμο να υιοθετεί ζωάκια διότι ποτέ δεν σε προδίδουν.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, η Δήμητρα Κατσαφάδου γιόρτασε τα 2α γενέθλια του «Παππού» και μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram με τους 949 χιλιάδες ακόλουθους της, μία πανέμορφη φωτογραφία την οποία συνόδευε μία τρυφερή λεζάντα: «ΑΔΟΛΗ-ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ: Έχω υιοθετήσει άπειρα αδέσποτα… Ο “Παππούς” είναι γαλλικό μπουλντόγκ αλλά επειδή δεν μπορούσε να παράξει απογόνους λόγω πολλών προβλημάτων, δεν ήταν χρήσιμος! Αυτό με έκανε να τον λατρέψω! Εκτός από τα αδέσποτα λοιπόν, υποφέρουν και κάποιες ράτσες!
Υιοθετήστε σκυλάκια που κάποιοι δεν τα θέλουν και θα αποδειχτούν οι καλύτεροι σας φίλοι… οι φίλοι που δε σας προδώσουν ποτέ! Χρόνια πολλά παππουδάκο μου!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Katsafadou (@katsafadou)


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ