Δήμητρα Κατσαφάδου: «Η ευτυχία μου είναι ο “παππούς”»

Στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή «The 2Night Show» για τη φετινή σεζόν ήταν καλεσμένη μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε την εμπνεύστρια της «La vie en rose», η οποία ανέβηκε στο σκάφος του Γρηγόρη μαζί με τον αγαπημένο της αδερφό Νικόλα Μαλακοδήμο και μίλησαν για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, για τα μελλοντικά σχέδια αλλά και για τον αγαπημένο της «παππού».

Γνωστή για την αγάπη που τρέφει για τα ζώα της αφού έχει διασώσει και υιοθετήσει πολλά αδεσποτάκια, η κ. Κατσαφάδου μίλησε για την ευτυχία της που δεν είναι άλλη από τον «παππού».

Πρόκειται για ένα από τα σκυλιά που έχει και περιμένει το βράδυ να πάει να τον αγκαλιάσει: «Νιώθω ασφάλεια, αγάπη. Δεν τον νοιάζει τι έχω και αν έχω» ανέφερε.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την Δήμητρα Κατσαφάδου μαζί με τον «παππού» με την γραβάτα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIMITRA KATSAFADOU (@katsafadou)

Σε αυτή την τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον «παππού» αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να σας καταλαβαίνει ένα τόσο μικρό πλάσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DIMITRA KATSAFADOU (@katsafadou)

Η επιχειρηματίας, που ανεβάζει αρκετές φορές βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, υποστηρίζει έντονα την υιοθεσία δηλώνοντας ότι και τα 22 σκυλάκια της ήταν όλα αδέσποτα που έβρισκε συχνά σε κάδους απορριμάτων, χτυπημένα, σκελετωμένα και κακοποιημένα.

Δήμητρα
Φωτο Δήμητρα Κτσαφάδου/Facebook

Με το πρόγραμμα της είναι πάντα φορτωμένο, κάνει αυτό που την ηρεμεί περισσότερο απ᾽όλα: να φροντίζει τα άπειρα αδέσποτα σκυλάκια της.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ