Δήμος Αβδήρων: Εικόνες ντροπής και φρίκης με αποστεωμένα σκυλιά προκαλούν οργή! 

Οργή έχει προκαλέσει βίντεο που δείχνει σκυλιά αποστεωμένα στο Δήμο Αβδήρων, κλεισμένα κυριολεκτικά σε φυλακή χωρίς τροφή και νερό να αργοπεθαίνουν μέσα στα περιττώματα.

Η φρικιαστική αυτή αποκάλυψη έγινε από το καταφύγιο ζώων Αδεσποτούλια Ξάνθης και την Άννα-Μαρία Ζαφειριάδου.

Οι εικόνες και το βίντεο είναι μια γροθιά στο στομάχι με την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι – «Νέμεσις» να το αποκαλεί ένα “μικρό Άουσβιτς στα Αβδήρα”. 

«Προάγετε το σκοταδισμό και όχι το πολιτισμό, ως οφείλετε από τη θέση σας» τονίζει η ομοσπονδία. «Καταδικασμένα από τη Δημοτική Αρχή, που τα χαρακτήριζε συλλήβδην και κρυφά, ως επιθετικά, αποστεωμένα, μέσα σε σωρούς από κόπρανα, ενήλικα και κουτάβια, καταδικασμένα να ζουν σ’ ένα τάφο», συνεχίζει.

«Ντροπή, θλίψη, οργή, αγανάκτηση για την ανυπαρξία νόμων, για την έλλειψη τιμωρίας αυτών των ανθρώπων που λέγονται Δήμαρχοι» συμπληρώνει η ομοσπονδία μέσα από την ανάρτησή της.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι έγινε μήνυση και πως η αστυνομία τους έψαξε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες της ομοσπονδίας κρύφτηκαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της κ. Νατάσας Μπομπολάκη:

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ