Δήμος Κατερίνης: Επιχείρηση περισυλλογής 27 ημιδεσποζόμενων ζώων, στην περιοχή του 10ου Δημοτικού Σχολείου – Μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο

Την επιχείρηση περισυλλογής 27 ημιδεσποζόμενων ζώων, στην περιοχή του 10ου Δημοτικού Σχολείου, τα οποία οδηγήθηκαν προσωρινά στο καταφύγιο του Δήμου Κατερίνης, ολοκλήρωσε το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου.

Με το πέρας της επιχείρησης, που είχε παραγγελθεί από την δικαιοσύνη και ξεκίνησε πριν από 2 περίπου εβδομάδες με την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας αντιμετωπίστηκε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε την συγκεκριμένη περιοχή.

Φωτο katerini.gr

«Με τον Δήμαρχο Κατερίνης, Ιωάννη Ντούμο έχουμε θέσει σε υψηλή προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων διαχείρισης αδέσποτων ζώων και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία για την άψογη συνεργασία και τον πρώην Αντιδήμαρχο Δημήτρη Βαϊνά, που ξεκίνησε την διαδικασία για την επιχείρηση», τονίζει σε δήλωσή του, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Αναστασιάδης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ