Δήμος Νισύρου: Προμήθεια δωρεάν ξηράς τροφής για τα στειρωμένα αδέσποτα ζώα συντροφιάς

Ο αντιδήμαρχος για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς Γιώργος Π. Κουκουράκης, ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 22 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, ο Δήμος Νισύρου θα προμηθεύει δωρεάν ξηρά τροφή για τα αδέσποτα ζώα στους 4 οικισμούς του νησιού.

Η διανομή θα γίνεται από το κτηνιατρείο του δήμου που βρίσκεται στον Ξενώνα, από τις 18:00 έως τις 19:00.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το όνομά τους και τον αριθμό των ζώων που ταΐζουν στον κ. Γιώργο Κουκουράκη στο τηλ. 6980576440

Υπενθυμίζεται ότι η στείρωση των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων είναι πλέον υποχρεωτική δια νόμου. (N. 4830/21, APΘPO 10).

Ο Δήμος σας καλεί να στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για στείρωση όλων των αδέσποτων ζώων, έτσι ώστε σταδιακά να μειωθεί ο πληθυσμός τους, φέρνοντας για στείρωση στον κτηνίατρο του δήμου όσα ζώα παραμένουν αστείρωτα.

Εάν υπάρχουν αστείρωτα ζώα στις ομάδες που ταΐζονται και δεν μπορείτε να τα μεταφέρετε οι ίδιοι στο κτηνιατρείο για στείρωση, παρακαλώ να μας ενημερώνετε μία ημέρα πριν την άφιξη του κτηνιάτρου στη Νίσυρο, έτσι ώστε να οργανωθεί η παγίδευση και μεταφορά τους στο κτηνιατρείο.

Προσοχή: Η δωρεάν προμήθεια ξηράς τροφής θα διακοπεί εάν μετά από έλεγχο διαπιστωθεί ότι υπάρχουν αστείρωτα ζώα στις ομάδες που ταΐζονται.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ