Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Ασυνείδητοι βανδάλισαν την καινούργια στέγη για τις αδέσποτες γάτες

Αντιμέτωποι με βανδαλισμούς ήρθαν οι κάτοικοι του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου όταν αντίκρισαν την ντροπιαστική εικόνα με τα καταστρεμένες στέγες για τις αδέσποτες γάτες της περιοχής.

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς δημοσίευσε την Μεγάλη Τρίτη μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook την εικόνα του διαλυμένης στέγης εκφράζοντας την δικαιολογημένη αγανάκτηση του προς την πράξη ορισμένων να καταστρέφουν ό,τι καινούργιο φτιάχνεται για το καλό όλων.

«Οι βάνδαλοι έκαναν την επανεμφάνιση τους και άρχισαν το έργο τους βανδαλίζοντας την πρόσφατα τοποθετημένη στέγη για τα αδέσποτα γατιά, στο μικρό παρκάκι δίπλα στο μεγάλο ρέμα Ραφήνας,» αναφέρει ο δήμαρχος κ. Μπουρνούς.  

«Δεν άφησαν ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα να περάσει, ώστε να δείξουν υστερότερα τον κακό τους εαυτό και μάλιστα στη χειρότερη μορφή του, αυτή που αφορά δράσεις για τα ζώα,» συνεχίζει. «Αλλά βέβαια κάποιοι Σιμοραγκούσηδες οι οποίοι προμοτάρουν και παραπληροφορούν συστηματικά τους πολίτες διαμορφώνουν με την απαράδεκτη στάση τους, συμπεριφορές άλλων, ακολουθούντων τους ή μη,» υπογραμμίζει.

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου μάλιστα δηλώνει πως η δημοτική αρχή δεν αμφιταλαντεύεται όταν πρόκειται να κάνει πράγματα που σπρώχνουν τον τόπο μπροστά.

«Αυτό το τρένο δεν κάνει ποτέ πίσω. Πάει μόνο μπροστά, τον τόπο μας και τα όνειρά μας» τονίζει.

Σήμερα τα συνεργεία του δήμου θα αφαιρέσουν την κατασκευή η οποία θα επισκευαστεί και θα επανατοποθετηθεί αυθημερόν και υπόσχεται στους πολίτες σταθερότητα σε πορεία που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής όλων.

«Αφήνουμε πίσω όλους αυτούς και τους δεσμούς με κακές πρακτικές του παρελθόντος. Αφήνουμε πίσω όλους αυτούς που χρησιμοποιούν την μικροπολιτική αλλά και αυτούς που την Βασιλο-υποστηρίζουν, στο μικρόκοσμό τους, ώστε να φτιάξουμε έναν ευρωπαϊκό δήμο που μας αρμόζει,» δηλώνει ο κ. Μπουρνούς.

«Τέτοιες πρακτικές πρέπει να στηλιτεύονται ώστε να γίνονται παράδειγμα προς αποφυγή» υπογραμμίζει ενώ εύχεται Καλή Ανάσταση με την ελπίδα να βιώσουν και αυτοί που ζουν στο μικρόκοσμό της μιζέριας τους την Ανάσταση της ψυχής τους.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ