Δυτική Αχαΐα: Δολοφόνησαν επτά αδέσποτα σκυλιά με φόλες στο Καγκάδι 

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά επτά αδέσποτα σκυλάκια βρέθηκαν νεκρά από φόλες στο χωριό Καγκάδι Αχαΐας.

Τις σκληρές εικόνες φέρνει στο φως ο φιλόζωος Παναγιώτης Λιάκος με ανάρτησή του στο Facebook με πόνο ψυχής ο οποίος ευχαριστεί το αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, τον γιατρό κ. Σπύρο Ταρνάρη, τον αντιδήμαρχο κ. Σπύρο Σταυρογιαννόπουλο αλλά και τον πρόεδρο του χωριού κ. Νίκο Κουτούλα που αντέδρασαν άμεσα και ενδιαφέρθηκαν για τις επτά ψυχές που χάθηκαν εξαιτίας της ανθρώπινης βαρβαρότητας. 

«Άλλη μια μέρα που αναρωτιέμαι που ζω… Άλλη μια μέρα που θυμώνω… ‘Άλλη μια μέρα που η ψυχή μου μάτωσε…», γράφει στην ανάρτησή σου η οποία συνοδεύεται από τις τραγικές εικόνες και με την υπόσχεση πως “όποιος το έκανε, θα το πληρώσει”. 

«Στο χωριό Καγκάδι της Δυτικής Αχαΐας, κάποιος καλός άνθρωπος του Θεού έριξε φόλες σε επτά άδολες, αδέσποτες ψυχές χωρίς καμμιάν αιτία… Μπράβο του… Τα σκότωσε όλα… Αν υπάρχει Θεός, ας με βοηθήσει να τον βρω», συμπληρώνει αγανακτισμένος.  

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτησή του Παναγιώτη Λιάκου 


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ