Έφυγε από τη ζωή η Γουίνι, το αρνάκι που χρειάστηκε αναπηρικό αμαξίδιο για να κινείται

Το αρνάκι χρειάστηκε αναπηρικό αμαξίδιο για να συνεχίσει να κινείται αυτόνομα, αλλά τα πίσω του πόδια δεν άντεξαν και πέθανε.

Η Γουίνι, ένα θηλυκό αρνάκι 4 μηνών, λίγο μετά την ένταξή της σε ένα κοπάδι που διατηρεί το γρασίδι κοντό στην εκκλησία All Saints’ and St Margaret’s, στο προάστιο Πέικφιλντ του Σάφολκ στην Ανατολική Αγγλία, υποβλήθηκε σε θεραπεία, καθώς υπήρξαν υποψίες για πιθανό απόστημα στη σπονδυλική της στήλη.

Όταν η θεραπεία που έλαβε αποδείχθηκε ότι δεν τη βοήθησε να ανακτήσει την κινητικότητά της, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα, το Winston’s Wheels, το οποίο συνήθως παρέχει αναπηρικά αμαξίδια για σκύλους με κινητικά προβλήματα, αποφάσισε να βοηθήσει τη Γουίνι.

Παρόλο που της δόθηκε αναπηρικό αμαξίδιο, ήταν ήδη γνωστό από την αρχή ότι ήταν απίθανο για τη Γουίνι να καταφέρει να ενωθεί με το υπόλοιπο κοπάδι και να περιφέρεται στους χώρους της εκκλησίας. Έτσι, αποφασίστηκε να συμμετέχει στα προγράμματα που βοηθούν τα παιδιά μέσω του δεσμού τους με τα ζώα.



Δυστυχώς, όμως, οι φροντιστές της παρατήρησαν ότι το ζώο πονούσε. Η εκκλησία, μέσω ανάρτησης στο Facebook, ανακοίνωσε ότι έλαβε τη «δύσκολη αλλά πιο καλοσυνάτη απόφαση να την αποχαιρετήσει». «Κέρδισε τις καρδιές πολλών… με την επιμονή του πνεύματος και την αποφασιστικότητά της», ανέφερε η ανάρτηση.



Με πληροφορίες από BBC


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram & στο Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ