Έφυγε από τη ζωή η Ζέλντα, ο σκύλος του Σεθ Ρόγκεν – «Ήταν πραγματικά το πιο ξεχωριστό, μαγικό πλάσμα»

Η Ζέλντα, το αγαπημένο Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ του Σεθ Ρόγκεν και της Λόρεν Μίλερ, απεβίωσε στις 4 Μαΐου 2023, τρεις μήνες πριν από τα 14α γενέθλιά της.

Το συγκινητικό αφιέρωμα του Ρόγκεν στο Instagram

«Αποχαιρετήσαμε το τέλειο κορίτσι μας, την Ζέλντα, την Πέμπτη 4 Μαΐου. Ήταν σχεδόν 14 ετών. Ήταν πραγματικά το πιο ξεχωριστό, μαγικό πλάσμα. Μας δίδαξε για την αγάπη, την ανθεκτικότητα, τη δύναμη και την καλοσύνη. Την αγαπούσαμε περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης μαζί με ένα αρκετά μακρύ κατάλογο με τα πράγματα που την ξεχώριζαν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Seth (@sethrogen)


Ο Ρόγκεν πάντα αναφερόταν στην Ζέλντα και συχνά έκανε αναρτήσεις γι’ αυτήν, οπότε οι θαυμαστές του ηθοποιού γνώριζαν καλά την Ζέλντα και την αγάπη που μοιράστηκαν. Το ίδιο ισχύει και για τους διάσημους φίλους του, με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους. Ανάμεσα τους οι Πάρις Χίλτον, Νατάσα Λιόν, Κριστίνα Ρίτσι, Μίντι Κάλινγκ και αρκετοί άλλοι διάσημοι.

Η Ζέλντα ήταν μια σταθερά στην ζωή του Ρόγκεν και της Μίλερ. Συχνά φωτογραφίζονταν μαζί, από στιγμές στην παραλία μέχρι τα κινηματογραφικά πλατό και τις πτήσεις σε όλο τον κόσμο. Η Ζέλντα έκανε επίσης την εμφάνισή της στις ταινίες του Ρόγκεν «The Interview» και «This is the End», ενώ είχε εμφανιστεί και σε εξώφυλλα των περιοδικών.

Ο Ρόγκεν έχει επίσης δημιουργήσει έργα τέχνης, ρούχα και αξεσουάρ προς τιμήν της Ζέλντα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Seth (@sethrogen)


Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον Σεθ Ρόγκεν να παρουσιάζει για πρώτη φορά δημόσια την Ζέλντα, ενώ βρισκόταν στο The Ellen DeGeneres Show.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ