Ειδική επιχορήγηση από τον οργανισμό Battersea Dogs & Cats Home έλαβε το Zero Stray Pawject

Το Zero Stray Pawject, Inc έχει κάθε λόγο να είναι είναι χαρούμενο καθώς έλαβε ειδική επιχορήγηση από την Battersea Dogs & Cats Home, μία από τις κορυφαίες φιλανθρωπικές οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου για την καλή διαβίωση των ζώων.

Τα κονδύλια που χορηγεί η Battersea θα χρηματοδοτήσουν τις δραστηριότητες της Zero Stray Academy μέχρι τον Οκτώβριο του 2025.

Η Zero Stray Academy παρέχει πρακτική εκπαίδευση σε Δήμους σχετικά με τον τρόπο μείωσης και εξάλειψης του προβλήματος των αδέσποτων σκύλων και γατών στις κοινότητες, με συστηματικό τρόπο, μέσω μιας προσέγγισης χωρίς σκληρότητα, η οποία εστιάζει στην πρόληψη.

Η Zero Stray Academy επεκτείνει επίσης τις εκπαιδευτικές της δράσεις, με στόχο να προσφέρει:

  • Εντατική εκπαίδευση προς τα καταφύγια
  • Εκπαίδευση των συλλεκτών αδέσποτων ζώων 
  • Συστηματική διαχείριση αποικιών αδέσποτων γατών και εκπαίδευση στείρωσης 
  • Εκπαίδευση του κοινού για την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων ζώων
  • Εκπαίδευση της Ελληνικής Αστυνομίας και του νομικού-δικαστικού κλάδου… και προγραμματίζονται ακόμη περισσότερα!

Χάρη στην επιχορήγηση της Battersea, αυτή η εκπαίδευση θα προσφερθεί ΔΩΡΕΑΝ σε Δήμους, αστυνομία και τις δικαστικές αρχές. Επιπλέον, η Battersea χρηματοδοτεί τους υπεύθυνους διαχείρισης της Zero Stray Academy που συνεργάζονται στενά με τους Δήμους, για να υλοποιήσουν τις εκπαιδευτικές δράσεις που έχουν ως στόχο να επιτύχουν μηδενικά αδέσποτα την επόμενη δεκαετία!

«Η υποστήριξη της Battersea είναι ζωτικής σημασίας για την ικανοποίηση της ανάγκης των Δήμων να φτιάξουν μια ακαδημία με ειδικούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, η οποία θα τους παρέχει το σωστό επίπεδο τεχνογνωσίας, ώστε να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων. Χάρη στη χρηματοδότηση της Battersea, μπορούμε να προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία στους Δήμους, την αστυνομία και τη δικαιοσύνη δωρεάν!» δήλωσε η Silja Schiller-Moumtzidis, Συνιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Zero Stray Pawject, Inc.

Επίσης, η Natasha Peter, Grants & Program Manager της Battersea πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι αυτή η επιχορήγηση θα βοηθήσει να κάνουμε μια πραγματική διαφορά στη ζωή των αδέσποτων ζώων. Στην Battersea θέλουμε να υποστηρίζουμε οργανώσεις, διασώσεις και καταφύγια ζώων, όχι μόνο χορηγώντας χρηματοδότηση, αλλά και μοιραζόμενοι τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει για την καλή διαβίωση των ζώων, ως μία φιλανθρωπική οργάνωση που διασώζει και στεγάζει αδέσποτα για περισσότερα από 160 χρόνια». 

Η επιχορήγηση της Battersea αποτελεί μέρος των Παγκόσμιων Προγραμμάτων που εντάσσονται στο έργο της φιλανθρωπικής οργάνωσης. 

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής, που ξεκίνησε το 2018, η Battersea έχει ως στόχο να συνεργαστεί και με άλλες φιλοζωικές οργανώσεις, για να μοιραστεί μαζί τους την τεχνογνωσία της και να υποστηρίξει το έργο τους μέσω της επιχορήγησης κονδυλίων. 

Μέσα από τη συνεργασία, οι υπεύθυνοι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καλή διαβίωση των ζώων, σε ολόκληρο τον κόσμο!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ