Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση του Όλιβερ της Αράχωβας: Αυτοί που καλύπτουν ένα έγκλημα είναι ίδιοι με τον εγκληματία

Η υπόθεση του φριχτού βασανισμού μέχρι θανάτου του Όλιβερ, του χάσκυ της Αράχωβας, έχει προκαλέσει την οργή και το θυμό όλου του κόσμου που ζητάει να βρεθεί άμεσα ο δράστης.

Μεταξύ των ανθρώπων που δεν έμειναν ανεπηρέαστοι από την άγρια κακοποίηση του ζώου, είναι και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα η οποία ζητά να ανοίξουν τα στόματα και να καταγγείλουν τον κακοποιητή στις Αρχές.

«Ανοίξτε τα στόματα σας. Είτε επειδή υπάρχει αμοιβή 5000€, είτε επειδή δεν το σηκώνει η συνείδηση του», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook την Τρίτη 5/12 η κ. Ακρίτα.

«Αυτοί που καλύπτουν ένα έγκλημα είναι ίδιοι με τον εγκληματία. Κι αυτό κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει για τους καλούς κατοίκους της Αράχωβας. Όποιος ξέρει και δε μιλάει να φανερώσει ποιος δολοφόνησε το σκυλάκι με τόσο φριχτό τρόπο δεν είναι καλύτερος από τον δολοφόνο του. Δεν βάζω φωτογραφία, δεν αντέχω», καταλήγει.

«Εσύ που καλύπτεις τον φονιά του σκύλου, να ξέρεις ότι αύριο θα σκοτώσει εσένα. #Αράχωβα», συμπληρώνει με μία νέα ανάρτηση.

Οι Αρχές εκτιμούν πως το χάσκυ πιθανότατα γνώριζε τον/ους δράστη/ες αυτής της αποτρόπαιας πράξης, ώστε να τον/ους ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις, ενδεχομένως να καταστράφηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν σε μαγαζί που γειτνίαζε με το σπίτι του ιδιοκτήτη του Όλιβερ, καθώς μέσα σε 1-2 βράδια ξηλώθηκαν οι κάμερες.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ