Ελευσίνα: Σκυλάκι δέχτηκε 7 σφαίρες και τώρα χαροπαλεύει

Ένας σκύλος στην Ελευσίνα χαροπαλεύει μετά από σφαίρες που δέχτηκε σε κρίσιμα σημεία του σώματός του.

Όπως αναφέρει η Φιλοζωική Ομάδα Ελευσίνας «Αδέσποτα Μυστήρια», το σοβαρά τραυματισμένο σκυλάκι εντοπίστηκε στο Καλυμπάκι κοντά στο υπουργείο Μεταφορών και προσκομίστηκε στο κτηνιατρείο του κ. Θεόδωρου Καναβού.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος σκύλος έχει δεχθεί επτά σφαίρες, κάποιες σε κρίσιμα σημεία του σώματος, ενώ οι αιματολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από λευκοπενία και η κατάσταση υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Ο σκύλος που είναι γένους αρσενικού και ενδέχεται να είναι επιληπτικό, δε φέρει τσιπ και σύμφωνα με τις ενδείξεις φαίνεται να ήταν σε θεραπεία.

«Έχουν γίνει τα ανθρωπίνως δυνατά και υποστηρίζεται με όλα τα μέσα!» γράφει η φιλοζωική ομάδα.

«Στην παρούσα φάση δεν θα αναφερθούμε σε απάνθρωπες και απαράδεκτες συμπεριφορές αντιμετώπισης σχετικά με τη διαχείριση του εν λόγω περιστατικού, διότι αυτές τις δύσκολες ώρες έχει προτεραιότητα το ζώο, το οποίο κακοποιήθηκε ψυχή τε και σώματι, καθώς και ηθικά», συμπληρώνει.


Όποιος θα ήθελε να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί είτε να απευθυνθεί στον κτηνίατρο κ. Καναβό (Ι. Αγαθού 29, Ελευσίνα τηλ. 21 0554 1321) είτε στην φιλοζωική ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ