Αυτός ο σκύλος έχει ένα μοναδικό τρόπο να τραβάει την προσοχή

Ένας σκύλος έχει βρει έναν ιδιαίτερο τρόπο να τραβάει την προσοχή των ανθρώπων γύρω του. Γνωρίστε τον Ράσκαλ, έναν παλιό κάτοικο του καταφυγίου AMA Animal Rescue (AMA), στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ο οποίος πέρασε χρόνια ελπίζοντας για μια παντοτινή οικογένεια.

Το ηλικιωμένο Πίτμπουλ αγαπάει τους ανθρώπους και δεν θέλει τίποτα περισσότερο από τρυφερές αγκαλιές, αλλά, ως σκυλί του καταφυγίου, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Από τότε που πέρασε για πρώτη φορά τις πόρτες της AMA, ο Ράσκαλ έπρεπε να μάθει πώς να ξεχωρίζει από το πλήθος. Ενώ οι περισσότεροι φίλοι του στο καταφύγιο χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να τραβήξουν την προσοχή του προσωπικού, ο Ράσκαλ κάνει ακριβώς το αντίθετο: πιέζει το πηγούνι του στην πόρτα του κυνοκομείου του και περιμένει υπομονετικά κάποιος να τον προσέξει.

Ο Ράσκαλ είναι ένας κάτοικος του AMA από το 2019 και, ενώ τους αρέσει να βλέπουν το πρόσωπό του κάθε μέρα, οι φίλοι του στο καταφύγιο γνωρίζουν ότι του αξίζει ένα πραγματικό σπίτι.

Όταν οι εθελοντές της AMA συνάντησαν για πρώτη φορά τον Ράσκαλ, ήταν άρρωστος, αλλά ήταν αποφασισμένοι να τον σώσουν. Καθώς ο Ράσκαλ γινόταν καλά, η προσωπικότητά του άνθισε. Το αγαπημένο αγόρι που κάποτε ήταν φοβισμένο και μόνο του, μπόρεσε επιτέλους να ξαναγίνει σκύλος.

Ο Ράσκαλ μπήκε σε ανάδοχη οικογένεια και υιοθετήθηκε μερικές φορές μετά τη διάσωσή του, αλλά, δυστυχώς, το παρεξηγημένο τετράποδο κατέληγε συνεχώς πίσω στο καταφύγιο.

Οι εθελοντές της AMA απογοητεύτηκαν βλέποντας τις προσπάθειες υιοθεσίας να πέφτουν στο κενό, ειδικά δεδομένης της αγαπησιάρικης προσωπικότητάς του.

«Ο Ράσκαλ αγαπάει τους ανθρώπους», έγραψε η AMA σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Το ηλικιωμένο Πίτμπουλ λατρεύει επίσης να βολεύεται στο κρεβάτι του και να παίρνει έναν υπνάκο όποτε μπορεί.

Ο Ράσκαλ συνεχίζει να ακουμπάει το πηγούνι του στην πόρτα του σπιτιού του στο καταφύγιο. Οι φίλοι του στο AMA ελπίζουν ότι η τέλεια οικογένεια θα τον πάρει σύντομα, αλλά, στο μεταξύ, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν όλη την αγάπη που έχει να δώσει ο Ράσκαλ.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ