Ένας χρόνος με το βιασμένο κουτάβι της Αλεξανδρούπολης: Το μεγαλείο ψυχής της Τάνιας Τρύπη

Με ένα αισιόδοξο βίντεο θέλησε να μοιραστεί με τον φιλοζωικό κόσμο η Τάνια Τρύπη την επέτειο ενός χρόνου από τότε που ανέλαβε να φροντίζει το βιασμένο κουτάβι της Αλεξανδρούπολης.

Η Αγάπη φαίνεται στο βίντεο να περπατά με την μαμά της χαρούμενη και ανέμελη όπως της αξίζει άλλωστε μετά από όλα τα δεινά που πέρασε στα χέρια του κακοποιητή της. Ένας χρόνος πέρασε από το βιασμό της και δεν βρέθηκε ακόμα κάποιο στοιχείο για τον δράστη που έκανε τέτοιο αδιανόητο κακό στο ζωάκι.

«Σαν σήμερα (Παρασκευή 19 Μαΐου) κλείνουμε ένα χρόνο με την Αγάπη μαζί. Η Αγάπη ήταν το βιασμένο κουτάβι της Αλεξανδρούπολης. Περάσαμε πολύ δύσκολο, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και ο βιαστής ακόμα να πιαστεί, παρόλο που δίνεται έστω για ανώνυμη καταγγελία το ποσό των 3.000 ευρώ», αναφέρει στο βίντεο η κ. Τρύπη.


Πριν από ένα χρόνο εθελόντρια που φιλοξενούσε εκείνη την περίοδο το κουτάβι και αναζητούσε άτομο να το αναλάβει, το έφερε σε κτηνίατρο στην Αλεξανδρούπολη και εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται εκεί η κ. Δήμητρα Παπαδήμου του καταφυγίου Hundepaten Home.

Όταν την ανέβασαν στο τραπέζι, το σοκ που υπέστησαν ήταν μεγάλο. Όλοι στο δωμάτιο σώπασαν και ο ένας κοιτούσε τον άλλον με το αποκρουστικό θέαμα που αντίκρισαν. Το σκυλάκι ήταν βιασμένο κατά φύσιν και πάρα φύσιν, ενώ το κορμάκι και το κεφάλι του ήταν γεμάτα πληγές από σβησμένα τσιγάρα.

«Ήταν το χειρότερο περιστατικό, έκανα μήνες να συνέλθω. Ευτυχώς, τ’ Αδεσποτουλια Ξάνθης βρέθηκαν στον δρόμο της», αναφέρει στο pet-in.gr η κ. Παπαδήμου.

Όπως μας εξήγησε η κ. Παπαδήμου, η Αγάπη δεν ήταν δυνατό να πάει ούτε σε ανάδοχη οικογένεια, ούτε και σε καταφύγιο. Έτσι έστειλε φωτογραφίες της Αγάπης στην Άννα-Μαρία Ζαφειριάδου, πρόεδρο του συλλόγου Αδεσποτούλια Ξάνθης, επικοινώνησαν στη συνέχεια τηλεφωνικά και χωρίς δεύτερη σκέψη, η. κ. Ζαφειριάδου το ανέλαβε.

«Παίρνω την μικρή και ξεκινάω για Ξάνθη. Ήταν περίπου 10 το βράδυ, ξαναμιλάω με την Άννα-Μαρία και είπαμε θα βρεθούμε στα διόδια του Ιάσμου όπως και έγινε. Η μικρή νοσηλεύτηκε σε κλινική της Ξάνθης», περιγράφει η κ. Παπαδήμου.

Όταν η Τάνια Τρύπη είδε την ανάρτηση με την ιστορία της Αγάπης, επικοινώνησε με τα Αδεσποτούλια Ξάνθης και με το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει, ανέλαβε την μικρή Αγάπη και έκτοτε την φροντίζει με τον τρόπο που αξίζει σε κάθε ζώο, ειδικά σε εκείνα που έχουν υποστεί τέτοια βάναυση και απάνθρωπη κακοποίηση.

«Η Αγάπη βρήκε την απόλυτη αγάπη δίπλα στην Τάνια Τρύπη. Με πολύ δουλειά και υπομονή έγινε χαρούμενο σκυλάκι. Ευχαριστούμε Τάνια και έτσι να συνεχίσετε πολλά χρόνια ακόμη», έγραψε ο σύλλογος Αδεσποτούλια Ξάνθης.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ