Επέλεξε το ιπποειδές που επιθυμείς και γίνε ανάδοχος στηρίζοντας τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Ιππόθεσις»

Το πρόγραμμα της εικονικής αναδοχής ξεκίνησε την λειτουργία του και έχει ως στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τα ιπποειδή που ζουν στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιπποειδών «Ιππόθεσις».

Αν δεν μπορείτε να υιοθετήσετε ένα ιπποειδές μπορείτε να βοηθήσετε να συνεχίσουν όχι μόνο να τα προστατεύουν αλλά να ανοίγουν τον δρόμο για την δημιουργία θεσμικού πλαισίου το οποίο θα τα αντιμετωπίζει ως έμβια όντα και όχι ως αντικείμενα.

Μέχρι σήμερα με τις καταγγελίες του σωματείου κατάφεραν να εφαρμοστεί έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η ιχνηλασιμότητα τους καθώς και η απαγόρευση σφαγής και εξαγωγής για σφαγή.

Στο ταμείο έχουν 122,11€ και κάνει έκκληση για βοήθεια ώστε να μην κλείσει ο σύλλογος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα, επιλέξτε το ιπποειδές που θέλετε και με 10€ τον μήνα μπορείτε να μας χαρίσετε την ζωή που έχουμε ανάγκη.

Το σωματείο δεν λαμβάνει καμία κρατική βοήθεια, καμία ιδιωτική χορηγία, κανένας δεν μας αγοράζει τροφές για όλο τον χρόνο, κανένας δεν μας έχει παραχωρήσει δωρεάν χώρο, καμία εταιρεία δεν μας έχει χαρίσει τα προϊόντα ή τα φάρμακα που χρειαζόμαστε.

«Μόνο οι δωρεές σας μας δίνουν δύναμη. Μείνετε δίπλα μας. Μακάρι όλα τα άλογα μας να υιοθετηθούν είτε εικονικά είτε να βρουν σπίτια για όλη τους την ζωή», τονίζει.

Περισσότερες πληροφορίες: ippothesis.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ