Έρχεται στην Αθήνα το μεγαλύτερο φεστιβάλ για τις γάτες στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για τις λατρεμένες γάτες επιστρέφει στην Αθήνα, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η απόλυτη γατοφιλική εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις γάτες «ράτσας ή ταράτσας» επιστρέφει ζωντανά αυτή τη φορά!

«Love living with cats». Αγαπάμε να ζούμε με τις γάτες μας!

Αυτό είναι το σύνθημα του διαδραστικού φεστιβάλ All About Cats, που είναι αφιερωμένο στην αγάπη μας για τις γάτες. Με δωρεάν είσοδο και parking, θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε και να παρακολουθήσετε ένα μοναδικό γεγονός, που έχει σχεδιαστεί με μοναδικό γνώμονα να φέρει τους πάντες κάτω από την ίδια στέγη: Γάτες και κηδεμόνες.

Η γάτα μας δείχνει καθημερινά πόσο μας αγαπάει με μικρές ή μεγάλες επιδείξεις τρυφερότητας. Ένας ελάχιστος τρόπος για να ανταποδώσουμε την τρυφερότητα της αυτή είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της. Η φροντίδα μιας γάτας μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά αποτελεί μια εξόχως σημαντική πρόκληση που απαιτεί γνώσεις. Ο κηδεμόνας της θα πρέπει να μεριμνήσει για την υγεία της, την κοινωνικοποίηση και την εκπαίδευσή της.

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται βουνό, θα φροντίσουμε εμείς στο All About Cats να το “σκαρφαλώσετε” με άνεση.

Θα μάθετε τα πάντα για την γάτα θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες, να ρωτήσετε, να δείτε και να επιλέξετε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες της γάτας σας, να ανακαλύψετε υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να την κάνουν χαρούμενη, να δοκιμάσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτήν, να ακούσετε ομιλίες, που θα σας προσφέρουν άπλετη γνώση, να κερδίσετε δώρα και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν ως εκθέτες.

Επιπλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δύο Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας της Felis Greece Federation (Ελληνική Ομοσπονδία Αιλουροειδών) και να θαυμάσετε τις πιο εντυπωσιακές και σπάνιες ράτσες γάτας.

Τέλος αν σκέφτεστε να υιοθετήσετε μια μικρή γούνινη φίλη, θα ενημερωθείτε έγκυρα από φιλοζωικά σωματεία για τις διαδικασίες και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για μια τόσο σοβαρή απόφαση.

Ελάτε να βουτήξουμε στα βαθιά του μαγευτικού κόσμου της γάτας όλοι εμείς που λατρεύουμε να ζούμε μαζί τους.

Με την ευγενική χορηγία των Royal Canin και Everclean Greece

2 με 3 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Με Δωρεάν Είσοδο και Parking (Εύκολη πρόσβαση με μετρό, μόλις 2 λεπτά από τη στάση Ανθούπολη – τερματικός σταθμός κόκκινης γραμμής 2)

Πληροφορίες: allaboutcats.gr


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ