Κτηνωδία στη Σκύρο: Πυροβόλησαν με αεροβόλο γατούλα στην σπονδυλική στήλη – Δεν άντεξε τους πόνους – Αναζητείται ο δράστης

Ένα βάρβαρο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Σκύρο με θύμα μία γατούλα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Ένωση Φιλόζωων Σκύρου «Σκυριανές Ουρίτσες» στο Facebook, ενημερώθηκε για μία δεσποζόμενη γατούλα η οποία βρέθηκε από τον κηδεμόνα στην αυλή του σπιτιού της παράλυτη στα πίσω πόδια.

Η Ντέιζι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κτηνιατρικό Κέντρο όπου διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, πως είχε πυροβοληθεί με από αεροβόλο όπλο, η σφαίρα του οποίου σφηνώθηκε στη σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με την Ένωση Φιλόζωων, το ζωάκι υπέφερε φρικτά και δεν υπήρχε ούτε χρόνος, ούτε τρόπος να μεταφερθεί αλλού και με τη σύμφωνη γνώμη γιατρού και κηδεμόνα, ακολούθησε ευθανασία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε νεκροψία.

«Ένα εξαιρετικά θλιβερό γεγονός και συνειδητοποιούμε με λύπη μας, πως ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν υπολογίζουν καμία ζωή. Όπως γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση οποίος το κάνει αυτό σε ένα αθώο ζώο κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει και σε άνθρωπο», αναφέρει ο οργανισμός.

«Τα αεροβόλα, επαναλαμβάνουμε, δεν είναι παιχνίδια για τα χέρια παιδιών. Είναι όπλα. Δεν γίνεται να πωλούνται χωρίς άδεια, ακόμα κι αν ο νόμος προβλέπει πως η αγορά τους επιτρέπεται από άτομα άνω των 18», συμπληρώνει.

Έγινε καταγγελία στην αστυνομία, η υπόθεση θα πάει εισαγγελέα και θα διεξαχθεί έρευνα με την ελπίδα να βρεθεί ο δράστης.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ένωσης Φιλόζωων Σκύρου


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ