Επιδόθηκε το ψήφισμα για τον Όλιβερ προς τον Πρωθυπουργό

Την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, αντιπροσωπεία φορέων παρέδωσε σε εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού, ο οποίος απουσίαζε στην Ινδία, το Ελληνικό και Αγγλικό ψήφισμα στο Avaaz για τη φρικτή δολοφονία του Όλιβερ και των χιλιάδων Όλιβερ, κάθε είδους ζώων, σε όλη τη χώρα.

Το ψήφισμα που έλαβε Αρ. Πρωτοκόλλου 1319/2024/22/2/2024, ανέφερε τα παρακάτω:

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Οι εκπρόσωποι των Φορέων, που δημιούργησαν το Ψήφισμα-Petition και χιλιάδες πολίτες, ζητούν συνάντηση με το Πρωθυπουργό της χώρας και μετέπειτα τη Σύγκληση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η κατάσταση με τα χιλιάδες κάθε χρόνο, συνεχώς αυξανόμενα και όλο και πιο ειδεχθή, με ακραίο, μαρτυρικό τρόπο και άκρατη βία, δολοφονημένα κάθε είδους ζώα, είναι, όχι μεταφορικά, αλλά απολύτως κυριολεκτικά εκτός ορίων.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο.
Ζητάμε να συναντήσουμε το Πρωθυπουργό της χώρας για να συνδιαλεγούμε μαζί του, να μας ακούσει, να ακούσει την αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα και στρογγυλέματα, για το τι συμβαίνει με τα ζώα σε όλη την χώρα, να τον ακούσουμε κι εμείς και να προσπαθήσουμε για πραγματικές λύσεις που θα αλλάξουν τον απίστευτο ζόφο γύρω μας.

Ομάδα από εκπροσώπους μας θα σας παραδώσει το ψήφισμα και θα αναμένουμε το πράσινο φως για τη συνάντηση μαζί σας. Μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας παρακολουθεί εμβρόντητο και αποσβολωμένο τα καθημερινά περιστατικά ακραίας και άκρατης βίας εις βάρος των ζώων.

Ευχαριστούμε,

1. Νέμεσις, Πανελλήνια Ομοσπονδία για το Περιβάλλον, τα Ζώα, το Κυνήγι

2. Οι περισσότερες Ακτιβιστικές Οργανώσεις για τα Δικαιώματα των Ζώων

3. Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδας

4. Πανελλήνια Ένωση κατά της κακοποίησης των Ζώων


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ