Επίσκεψη εκπροσώπων εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Την Τετάρτη 3 Μαΐου εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων πολιτικής προστασίας, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Μέλη της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και του Πυροσβεστικού Σώματος Εθελοντών Νέου Βουτζά – Προβαλίνθου συναντήθηκαν με τον Συντονιστή του Διαγραμματειακού Οργάνου Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου και τη Συντονίστρια για Δώρα Λοΐζου.

Υπήρξε μια ουσιαστική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που απασχολούν τις εθελοντικές ομάδες καθώς επίσης και για την πρώτη ουσιαστική προσπάθεια που έγινε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να καλύψει διαχρονικά κενά που αφορούν τη λειτουργία των ομάδων πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων.


«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιλαμβανόμενη πλήρως τις προκλήσεις της εποχής μας όσον αφορά στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής αναγνωρίζει τον κομβικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Κοινωνία των Πολιτών και σε αυτά τα θέματα», τονίζουν με αφορμή την επίσκεψη της ΕΟΔ και του Πυρεσβεστικού Σώματος Εθελοντών.

«Ευχαριστούμε για την παρουσία τους, τον Σπύρο Χρυσανθόπουλο, τον Γεώργιο Ρουμελιώτη, τον Βασίλη Δρακονταιδη, την Δήμητρα Παπαδήμου, τον Γιώργο Μιχαλια, τον Κυριάκο Δαμιανογλου, τον Χαραλαμπο Ασλανιδη και την Αγγελίνα Μαντέλη», συμπλήρωσαν.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ