Η επιθυμία ενός άνδρας με καρκίνο σε τελικό στάδιο είναι να βρει νέο σπίτι για τον καλύτερό του φίλο (βίντεο)

Ένας άντρας από τη Μασαχουσέτη, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο πριν από μήνες, αναζητά νέο σπίτι για τον καλύτερο φίλο του.

Ο Ντέιβιντ Φάιν, από το Πλέινβιλ, δήλωσε στο WJAR NBC ότι έχει τον σκύλο του Μπαμπς για πάνω από 10 χρόνια. Είναι μαζί από τότε που ήταν κουτάβι και από τότε ο Φάιν θεωρεί τον εαυτό του “μπαμπά” της.

Ο Φάιν εργάστηκε ως ξυλουργός για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και όταν συνταξιοδοτήθηκε το 2020, είχε ένα “όνειρο ζωής” που ήθελε να ακολουθήσει – να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα για να επισκεφθεί εθνικά πάρκα.

«Το σχεδίαζα για 30 χρόνια ή και περισσότερο. Θα αγόραζα ένα φορτηγό και ένα τροχόσπιτο και θα έβλεπα τα εθνικά πάρκα. Το 2020, πήρε το ρίσκο. Πήρα την Μπαμπς μαζί μου και είχα ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου όλη την εβδομάδα που ήμουν εκεί», δήλωσε.

Αφού έκανε μια στάση στη Νότια Ντακότα για να επισκεφθεί το όρος Ράσμορ, ο Φάιν έφτασε στο Γουαϊόμινγκ. Περίπου 100 μίλια μακριά από το Γέλοουστοουν, άρχισε να αισθάνεται τόσο άρρωστος που δεν μπορούσε να οδηγήσει.

Χρόνια πριν, είχε υποβληθεί σε θεραπεία για λευχαιμία, και ένα χρόνο αργότερα διαγνώστηκε με αγγειακή νόσο. Τον Αύγουστο, οι γιατροί του είπαν ότι είχε καρκίνο του πνεύμονα τετάρτου σταδίου και μόνο έξι μήνες ζωής.

Ο Φάιν αποφάσισε να μην υποβληθεί στη “βάναυση” θεραπεία για τον καρκίνο, επιλέγοντας την “ποιότητα από την ποσότητα”.

Τώρα, έχει αναλάβει μια αποστολή να βρει ένα νέο σπίτι για την Μπαμπς, προτού εισέλθει σε καταφύγιο. Ο Φάιν δήλωσε ότι δεν έχει παιδιά και δεν παντρεύτηκε ποτέ. Η ευρύτερη οικογένειά του δεν μπορεί να φιλοξενήσει την σκυλίτσα του, καθώς απαιτεί ένα σπίτι χωρίς κατοικίδια.

Μέχρι στιγμής, έχει δημοσιεύσει αγγελία σε τοπική εφημερίδα αναζητώντας νέο σπίτι για τον σκύλο του και έχει απευθυνθεί στο κοινό για βοήθεια. Οι απαιτήσεις του Φάιν για το μέλλον της Μπαμπς είναι να πάει σε ένα σπίτι χωρίς άλλα κατοικίδια και μικρά παιδιά, ενώ αναφέρει ότι είναι εξοικειωμένη με το σπίτι και εξαιρετικά καλομαθημένη.

Παρόλο που ο Φάιν δεν πιστεύει ότι θα μπορέσει να φτάσει στο Γέλοουστοουν τώρα, θέλει να ολοκληρώσει τον στόχο του να βρει στην Μπαμπς ένα νέο σπίτι πριν πεθάνει.

«Όλοι πεθαίνουν και υπάρχουν πράγματα που ήθελα να κάνω. Θέλω ακόμα να δω το Γέλοουστοουν. Δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρω να πάω εκεί αυτή τη στιγμή, οικονομικά θα ήταν δύσκολο. Τώρα πρέπει να κάνω αυτό γι’ αυτήν», δήλωσε. «Τότε μπορώ να αναπαυθώ εν ειρήνη όταν έρθει η ώρα, αλλά δεν είμαι έτοιμος να “φύγω” ακόμα».

«… Αυτή είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτό το σημείο. Η μοίρα μου έχει σφραγιστεί, αλλά η δική της όχι. Πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα χρόνια για το υπόλοιπο της ζωής της», πρόσθεσε.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ