Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μέρα υιοθεσίας αδέσποτων στις Μοίρες

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο νεοσύστατος Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη» πραγματοποίησε  ημέρα υιοθεσίας στις Μοίρες στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου του Δήμου Φαιστού.

Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρξαν αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια διαθέσιμα προς υιοθεσία. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η κτηνίατρος μας κ. Στέλλα Πηρουνάκη η οποία προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στα αδεσποτάκια ενώ έλυσε κάθε απορία σχετικά με την ανατροφή και την ευζωία τους.

Παράλληλα για τους μικρούς φιλόζωους ετοίμασαν κινητικές δραστηριότητες με σκυλάκια, αισθητηριακά παιχνίδια και εικαστικές κατασκευές.

Τα 21 πρώτα μέλη που έκαναν εγγραφή, τα οποία είναι και επισήμως τα ιδρυτικά μέλη, προχώρησαν στην εκλογή του πρώτου Δ.Σ του συλλόγου: Δράκου Μαρία (Πρόεδρος), Θεοδωράκης Νίκος (Αντιπρόεδρος), Χατζηβασιλείου Στέλλα (Γραμματέας), Κτιστάκη Αγγελική (Ταμίας), Korzyuska Dominika (Σύμβουλος).

Σημειώνεται ότι μια πολύ αξιόλογη ομάδα εθελοντών ανέλαβε όλα τα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά ζητήματα για τη σύσταση του φιλοζωικού συλλόγου και πολυάριθμοι εθελοντές προσέφεραν ο καθένας ένα χρηματικό πόσο, ώστε να δημιουργηθεί το καταστατικό.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ