Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων κουταβιών στην Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, η πρώτη Γιορτή Υιοθεσίας Αδέσποτων κουταβιών, τα οποία σώθηκαν από εθελοντές του Φιλοζωικού Περιβαλλοντικού Σωματείου ΛΑΪΜΑ Κομοτηνής.

Η γιορτή έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς πολίτες και σε μικρά παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα κουταβάκια. Από την επαφή αυτή η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη και επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις των παιδοψυχολόγων για το πόσο σπουδαίο είναι να μεγαλώνει το μικρό παιδί μαζί με σκυλάκι.

Αρκετοί φιλόζωοι οι οποίοι λειτουργούσαν μέχρι σήμερα ατομικά, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να γίνουν μέλη του συλλόγου.

Παρόμοιες εκδηλώσεις θα συνεχίσουν να γίνονται, ώστε να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες υιοθεσίας όλων των κουταβιών.

Στο χώρο της γιορτής, μεταξύ άλλων, προσήλθαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανίδης Ευριπίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Μανανάς, ο επιχειρηματίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Βεζυργιανίδης κ.ά.

Επίσης, παρών με τη σύζυγό του κα Μελίνα Σαββίδου και ο κ. Αντώνης Γραβάνης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς: εταιρεία ΑΡTΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΛΕΧΟΥΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, στο τυπογραφείο του φιλόζωου επιχειρηματία κ. Κώστα Μπραντή, στον επιχειρηματία σιδηρικών και οικοδομικών υλικών κ. Εφραίμ Κιρ Μουμίν και στον κ Χαμδή Ομέρ, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «4 Εποχές».

Ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο κ. Ισμάηλ Λεβέντ για την παραχώρηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, στην κα Ευαγγελία Μουτουσίδου υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ αλλά και θερμή υποστηρίκτρια των αδέσποτων και της ΛΑΪΜΑ, η οποία συνεισέφερε τα μέγιστα στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης, στον κ. Θεόφιλο Πανώτα και κ. Πάνο Ανδρεάδη από το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής για την μεταφορά κουταβιών από το Φανάρι, στους εκπαιδευτές σκύλων κ. Χαράλαμπο Κουκουζέλη και κα Νικόλ Παπαστεργίου για την υποστήριξή τους, στον ακάματο κ. Άγη Βεσεξίδη ο οποίος υποστήριξε την εκδήλωση ποικιλοτρόπως, καθώς και σε όλους τους εθελοντές οι οποίοι συνέβαλαν με μεγάλη προθυμία στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ