Εθελοντές στη Ρόδο απεγκλώβισαν 34 ζώα από επτά περιοχές – «Συνεχίζουμε δυνατά και η Παναγία να είναι μαζί μας» (Βίντεο)

Μάχη με τις φλόγες δίνουν για όγδοη ημέρα οι πυροσβέστες στη Ρόδο.

Όπως μεταδίδει το ertnews, με το πρώτο φως της ημέρας πετούν τα εναέρια μέσα στη Ρόδο καθώς στην περιοχή Βάτι υπάρχουν αναζωπυρώσεις.

Το πρωί της Τρίτης στην περιοχή πνέουν άνεμοι της τάξεως των τεσσάρων μποφόρ αν και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων είναι δυσμενείς με αναφορές για ισχυρούς ανέμους.

Μικρά μέτωπα συνεχίζουν να υπάρχουν στα Μάσαρη και στον Απόλλωνα με τους κατοίκους να μάχονται όλη τη νύχτα για να μην περάσει η φωτιά μέσα στα χωριά τους.

Συντονισμένες προσπάθειες για απεγκλωβισμό ζώων από εθελοντές

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι διασώσεις ζώων από εθελοντές που ακούραστοι τρέχουν να σώσουν όσα πλάσματα χρειάζονται βοήθεια, είτε είναι εγκλωβισμένα ή πυρόπληκτα που χρήζουν κτηνιατρική περίθαλψη.

Την Δευτέρα ο υπεύθυνος για τις διασώσεις ζώων Γιώργος Κρητικός δεν ένιωσε ότι τρέχει μόνος του αφού κοντά του είχε εθελοντές της Ρόδου οι οποίοι βοήθησαν στην διάσωση ζώων.

Ειδικότερα, απεγκλώβισαν 34 ζώα από τις περιοχές Έμπωνα, Μάσαρη, Κιοτάρι, Λάερμα, Χαράκι, Αρχάγγελο και Γεννάδι όπου με συντονισμένες προσπάθειες από το πρωί βρίσκονται παντού.

«Ζητάμε φιλοξενίες! Συνεχίζουμε δυνατά και η Παναγία να είναι μαζί μας», τονίζει ο Γιώργος Κρητικός.


Η ανάρτηση του Γιώργου Κρητικού τη Δευτέρα 24/7: «Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους εσάς. Σήμερα μου αποδείξατε πως δεν είμαι μόνος μου και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Μπράβο στους εθελοντές και εθελόντριες της Ρόδου είστε Ψυχάρες. Απεγκλωβίσαμε 34 ζώα από παντού Έμπωνα, Μάσαρη, Κιοτάρι, Λάερμα, Χαράκι, Αρχάγγελο και Γεννάδι.Με συντονισμένες προσπάθειες από το πρωί βρισκόμασταν παντού. Συνεχίζουμε δυνατά και η Παναγία να είναι μαζί μας».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ