Έξαλλος ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τα σκυλιά στους δρόμους του Μιλάνου – Όσα είπε στα story πριν και μετά την κριτική που δέχτηκε

Άκρως εκνευρισμένος ήταν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τους κηδεμόνες σκύλων που κυκλοφορούσαν στους δρόμους του Μιλάνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έδειξε τον εκνευρισμό του με τα σκυλιά στους δρόμους, καθώς τον ενόχλησαν κατά τη διάρκεια του φαγητού, αλλά και στα ψώνια.

Χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας ανέφερε: «Κοίτα εδώ ρε μαλ@@@α, δεν μπορείς να περπατήσεις. Όπου κι αν πας, σκυλιά έχει, γαμ@@@ το κ@@@Μιλάνο. Ο άλλος είναι άντρας και κουβαλάει το τσιουάουα. Άι στον διάολο, ότι πιο αποκρουστικό υπάρχει στον κόσμο. Ούτε να ψωνίσεις δεν μπορείς, κοίτα εδώ, κοίτα εδώ».

Στη συνεχεία, με ένα νέο story, απαντώντας προφανώς στην κριτική που δέχτηκε, είπε: «Στα π@@@ρια μου, αν δεν σας αρέσει το story μου. Δεν κατάλαβα, πρέπει εγώ να πηγαίνω να τρώω και να ακούω γαβγίσματα; Στο τσίρκο και στον ζωολογικό κήπο βάλτε τα».

Και συνεχίζει: «Σκυλιά για τους τυφλούς, σκυλιά για τους κυνηγούς, σκυλιά υπάρχουν διασώστες. Να δεχτώ ότι υπάρχουν σκυλιά συντροφιάς. Ναι ρε φίλε, συντροφιά στο σπίτι να το κρατήσεις. Έχεις κήπο βγάλ᾽ το στον κήπο να κάνει τα σκ@@@α, του, δεν έχεις κήπο, βγάλ᾽ το στο μπαλκόνι, βάλτ᾽ το στην πυλωτή. Αν δεν έχεις αυτά τα τρία ρε φίλε, μην πάρεις σκύλο. Δεν μπορεί να πηγαίνω κάπου να κάθομαι να τρώω και να τρώω μέσα σε γαβγίσματα. Δεν πρέπει να περπατάω στο δρόμο και να φοβάμαι ποιο σκυλί θα με δαγκώσει γιατί ο ιδιοκτήτης του δεν έχει φίμωτρο. Τίποτα δεν έχω με τα σκυλιά, με εσάς το μ@@@@ες τους ιδιοκτήτες που δεν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε με ένα σκυλί».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ