Τελευταίο χειροκρότημα για τον Βασίλη Καρρά – Το κτήμα του έξω από το Κοκκινοχώρι και τα βήματα στον πρωτογενή τομέα

Σε κλίμα οδύνης πλήθος κόσμου από πολλά σημεία της χώρας βρέθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας προκειμένου να απευθύνει το ύστατο χαίρε στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων.

Με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, κόσμος, που τον γνώρισε προσωπικά αλλά και όλοι εκείνοι, που τον αγάπησε μέσα από τα τραγούδια του, θρήνησε για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη, φωνάζοντας “αθάνατος” όταν η σορός του έφτασε στην εκκλησία.

Ο Βασίλης Καρράς, εκτός από εξαίρετος ερμηνευτής, αγαπούσε πολύ τη φύση αποκτώντας ένα κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, το οποίο μετέτρεψε σε ένα πράσινο παράδεισο, επενδύοντας στον πρωτογενή τομέα.

Ειδικότερα, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο GRTimes και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά πριν από τρία χρόνια, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον πρωτογενή τομέα πριν από περίπου δέκα χρόνια, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, μαζί με τον τουρισμό είναι τα μόνα που έχει να δώσει η χώρα μας.

Έξω από το Κοκκινοχώρι, μετέτρεψε ένα άγονο μέρος σε έναν πράσινο παράδεισο, δημιουργώντας ακόμη και τεχνητές λίμνες, με σεβασμό πάντοτε στο περιβάλλον της περιοχής. Χωρίς να έχει πάρει καμία επιδότηση, άρχισε έναν νέο αγώνα, προσπαθώντας να παράγει όσο πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα μπορούσε όπως ελιές, κεράσια, σύκα, σταφύλια και καρύδια, στα οποία μάλιστα προσπαθούσε να να μην ρίχνει φάρμακα που βλάπτουν τη δημόσια υγεία.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ