Ευχάριστα τα νέα για το αδεσποτάκι του Ρέντη: Το ανέλαβε εξ᾽ολοκλήρου το Dogs’ Voice!

Ευχάριστα τα νέα για το αδεσποτάκι του Ρέντη που εντοπίστηκε από φιλόζωο να ζει σε ράγες τρένου, σκελετωμένο και φανερά καταπονημένο. 

Μετά από την μεγάλη κινητοποίηση ανθρώπων που ενδιαφέρθηκαν να σωθεί το σκυλάκι, η δικηγόρος και ιδρύτρια του οργανισμού για την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα Dogs’ Voice κ. Έλενα Δέδε ήρθε σε επαφή με τον τον άνθρωπο που βρήκε το σκυλάκι και του ανακοίνωσε ότι ο οργανισμός αναλαμβάνει εξ᾽ολοκλήρου την φροντίδα του.

«Ανέλπιστα υπερευχάριστα νέα! Και χαμογελάω σαν χαζός καθώς την κούκλα αναλαμβανει εξ᾽ολοκλήρου το Dogs’ Voice! Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο με την Elena Dede που την υπερευχαριστώ τα μάλα και όλους όσους δείξατε αληθινό ενδιαφέρον!», γράφει ο «Τρελός Γατοπαρμένος».

Θυμίζουμε ότι η σκυλίτσα εντοπίστηκε εδώ και τρεις ημέρες σε άθλια κατάσταση, σκελετωμένη, φανερά ταλαιπωρημένη και να μαδάει όπου την έπιανε. Ζούσε και περιφερόταν σε ένα τεράστιο εξωτερικό εργασιακό χώρο και όσους ρωτούσε έλεγαν “είναι Γέρικο μωρέ…” και πως το ταΐζουν οι εργαζόμενοι.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ