Εύσημα στο Δήμο Ιωαννιτών για τη διαχείριση των αδέσποτων από την Ειδική Γραμματέα για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς

Στα Γιάννενα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μάρσα Δημοπούλου, η οποία επισκέπτεται τα δημοτικά καταφύγια της χώρας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση προκειμένου να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας τους.

Η κ. Δημοπούλου ενημερώθηκε για το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης του δήμου για τα αδέσποτα, είδε από κοντά τις υποδομές και εξήρε το έργο που γίνεται στα Γιάννενα.

Σε ανάρτησή της, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, η κ. Δημοπούλου, σημείωσε τα ακόλουθα: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι διότι ο Δήμος Ιωαννιτών αποτελεί ένα Δήμο που κάνει μεγάλη προσπάθεια με σημαντική πρόοδο. Ένα καταφύγιο που δείχνει ότι ο Δήμαρχος και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος έχουν λάβει σοβαρά τις προσπάθειες που οφείλουν να κάνουν. Τα βήματα απλά. Ένας αντιδήμαρχος που ενδιαφέρεται για τα ζώα, φροντιστές ζώων που υπήρξαν εθελοντές, κτηνίατροι που προσπαθούν πολύ, συνεργασία με φιλοζωικά σωματεία. Οι προσπάθειες φαίνεται ότι αποδίδουν και ευελπιστούμε ότι θα συνεχιστούν. Το ότι κάποιοι Δήμοι μπορούν σημαίνει ότι μπορούν όλοι».


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ