Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου: 16 σκυλάκια βρήκαν παντοτινό σπίτι σε δύο μήνες!

Κάθε λόγο να νιώθει μεγάλη χαρά έχει το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου, καθώς κατά τη διάρκεια δράσεων του σωματείου κατάφερε να βρει οικογένεια σε 16 σκυλάκια!

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το φιλοζωικό σωματείο σε ανάρτησή του στο Facebook, με τις δράσεις που πραγματοποίησαν τα μέλη τους μήνες Μάρτιος και Απρίλιος, υιοθετήθηκαν έντεκα κουτάβια και πέντε ενήλικοι σκύλοι.

«Όταν ένας σκύλος έρχεται στο καταφύγιο μας, ελπίζουμε να υιοθετηθεί το συντομότερο δυνατόν. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό και υπάρχουν σκυλιά που μεγαλώνουν εκεί και το μόνο που γνωρίζουν είναι το κλουβί τους και τους λιγοστούς εθελοντές που τα φροντίζουμε», δήλωσε το σωματείο

«Ο πόνος μας να βλέπουμε ένα πλάσμα πίσω από τα κάγκελα για χρόνια, είναι μεγάλος και ακόμα πιο μεγάλη είναι η χαρά και η ανακούφιση μας όταν τελικά έρχεται η στιγμή της υιοθεσίας! Και είχαμε δύο τέτοιες χαρές αυτό το διάστημα», συμπλήρωσε.


Τα σκυλάκια που υιοθετήθηκαν και η μικρή τους ιστορία

Η Λόκι ήρθε κουταβάκι στο καταφύγιο το 2018, μεγάλωσε χωρίς να την ζητήσει ποτέ κανείς… μέχρι που η κυρία Σοφία άνοιξε το σπίτι και την αγκαλιά της για εκείνη και εμείς δεν χορταίνουμε να την κοιτάμε να κοιμάται στα μαλακά!

Η Σάντοου (πλέον Σάσα) βρέθηκε το 2017 νεαρή και πολύ φοβισμένη και χρειάστηκε να περιμένει 6 ολόκληρα χρόνια μέχρι να την επιλέξει ο νέος της μπαμπάς που εντελώς συνειδητοποιημένα υιοθέτησε ένα σκυλί ξεχασμένο στο καταφύγιο και μεγάλης ηλικίας. Τον ευχαριστούμε πολύ!

H Πέρλα περισυλλέχθηκε από τον Δήμο το καλοκαίρι του 2022 και μεταφέρθηκε στο χώρο φιλοξενίας στον Οξύλιθο. Με έξοδα του σωματείου στειρώθηκε και έκανε θεραπεία για το Καλαζάρ, και ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη όπου την περίμενε η νέα της μαμά με πολύ λαχτάρα!

Η Μόκα βρέθηκε έξω από Αυλωνάρι αποστεωμένη και πολύ φοβισμένη. Φιλοξενήθηκε για λίγες εβδομάδες μέχρι να στειρωθεί και να συνέλθει και μετακόμισε την Αθήνα όπου την υποδέχτηκε η νέα της μαμά!

Ο Ριξ παραδόθηκε στον Δήμο όταν οι ιδιοκτήτες του που διέμεναν στην Κύμη έχασαν τη ζωή τους. Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του και υιοθετήθηκε στην Χαλκίδα από μία υπέροχη οικογένεια και είναι ξανά ασφαλής και αγαπητός!

Τα αδελφάκια Ζήνα, Ζάνο και Ζάνα (πλέον Lucy) από το Οριό υιοθετήθηκαν στην Αθήνα από τρεις υπέροχες οικογένειες, στην ημέρα υιοθεσίας μας στο Crescento Cafe και με την βοήθεια της ομάδας Κρίκοι ΖΩΗΣ!

Η Όλια και ο Όσλο που βρέθηκαν αδέσποτα στο Βέλος, υιοθετήθηκαν στην ημέρα υιοθεσίας του Pet City. Οι οικογένειες τους έδωσαν τον χρόνο που χρειάζονταν να νιώσουν ασφαλή, καθώς ήταν πολύ φοβισμένα. «Τους ευχαριστούμε θερμά!»

Ο Τσέστερ από το Ζαπάντι, η Φρέντα από του Ποντικού, η Μιλού από τον Οξύλιθο, ο Πατς από την Πλατάνα, η Beauty από το Οριό και η Ρέιτσελ από το Μονόδρι, βρέθηκαν αδέσποτα, φιλοξενήθηκαν και τελικά υιοθετήθηκαν από οικογένειες που υποσχέθηκαν να τα αγαπούν παντοτινά!


Όποιος πιστεύει ότι θέλει και μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο, να επικοινωνήσει με το Φιλοζωικό Σωματείο Κύμης-Αλιβερίου για να συζητήσετε τους τρόπους!

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ