Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Κάθε ημέρα υιοθεσίας που πραγματοποιείται είναι ένας μεγάλος αγώνας και μία μεγάλη νίκη. Σώστε ένα αδέσποτο!

Την Κυριακή 2 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Ψυχικού
η ημέρα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και με την υποστήριξη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και του Δήμου Αιγιαλείας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη τους οποίους ο Φιλοζωικός Σύλλογος ευχαριστεί για τη στήριξη και την προβολή των δικαιωμάτων των ζώων.

Επιπλέον, ευχαριστούν το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ψυχικού και τον αρχηγό τους Δημήτρη Σαρακα, αλλά και όλους όσοι έσωσαν ένα σκυλάκι και τους εθελοντές: «Δίχως αυτούς δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε εις πέρας τη γιορτή. Ήσαν ΌΛΟΙ εκεί, όλες τις ώρες, με όλη τη ζέστη αλλά προπάντων με την καλή τους διάθεση».

«Κάθε ημέρα υιοθεσίας που πραγματοποιείται είναι ένας μεγάλος αγώνας και μία μεγάλη νίκη για εμάς, έστω και αν ένα από τα αδέσποτα πλάσματα μας έχει καταφέρει να βρει την οικογένειά του, θα είμαστε εδώ για όσο αντέχουμε και μέχρι να αδειάσουν τα καταφύγια, να αδειάσουν τα κλουβιά και οι δρόμοι. Υιοθετήστε σώστε ένα αδέσποτο χαρίστε του τη ζωή», υπογραμμίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ