Ιερέας στη Μακεδονία φροντίζει, στειρώνει και προστατεύει τα αδέσποτα της ενορίας του

Στο χωριό Μελισσουργός του Δήμου Βόλβης υπάρχει ένας ιερέας που αποτελεί πρότυπο για την φιλοζωία του αφού φροντίζει, στειρώνει και προστατεύει όλα τα αδέσποτα της ενορίας του.

Ο πάτερ Δημήτριος Ελευθέριος είναι ένας άνθρωπος του Θεού που δίνει το καλό παράδειγμα φροντίζοντας εδώ και αρκετά χρόνια κάθε αδέσποτο ζωάκι που βρίσκει στο δρόμο και έχει ανάγκη. Όχι μόνο τα ταΐζει αλλά μεριμνά για τη στείρωση και τη θεραπεία του μεταφέροντάς το πάντα με δικά του έξοδα στους εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ όταν δεν βρίσκει άκρη με τους αρμόδιους του δήμου.

ιερέας
Ο πάτερ Ελευθἔριος ταΐζει και μεριμνά για τη στείρωση και τη θεραπεία των αδέσποτων με δικά του έξοδα (Φωτο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ)

«Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι… Άνθρωποι όπως ο πάτερ Ελευθέριος από το χωριό Μελισσουργός του Δήμου Βόλβης χρόνια τώρα όχι μόνο ταΐζει, αλλά πιάνει ότι κινείται σε αδέσποτο ζωάκι στην περιοχή του και μας το φέρνει για στείρωση και θεραπεία όταν δεν μπορεί να βγάλει άκρη ο άνθρωπος με τους αρμόδιους του δήμου εκεί… Χρόνια ολόκληρα προσπαθεί μόνος του και χρεώνεται τα βάρη και τις ανομίες των υπολοίπων… Ναι, όλων εκείνων που ΔΕΝ κάνουν αυτό που θα έπρεπε για να μην υπάρχουν όλα αυτά τα αδέσποτα ζώα στο δήμο εκεί», αναφέρει ο φιλοζωικός όμιλος Σερρών.

ιερέας
Ο πάτερ Δημήτριος Ελευθέριος έφερε άλλο ένα αδέσποτο ζώο του δήμου Βόλβης το οποίο στειρώθηκε και εξετάστηκε (Φωτο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ)

Συνεπής λοιπόν, στο άτυπο ραντεβού τους και την εβδομάδα που πέρασε και αφού προηγήθηκε το απαραίτητο τηλεφώνημα για το κλείσιμο της ώρας του χειρουργείου, ο πάτερ Δημήτριος Ελευθέριος έφερε άλλο ένα αδέσποτο ζώο του δήμου Βόλβης το οποίο στειρώθηκε, εξετάστηκε και επέστρεψε πίσω στην περιοχή του.

«Τι να πει κανείς; Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πόσο πιο όμορφος θα ήταν ο κόσμος μας αν υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι να σκέφτονται και να λειτουργούν έτσι!», γράφει ο φιλοζωικός όμιλος.

«Πάτερ Ελευθέριε καλή δύναμη να έχετε κι εμείς όσο μπορούμε θα βοηθούμε πάντα!» συμπληρώνει.



Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ