Σέρρες: Εθελοντές διέσωσαν τραυματισμένο πρόβατο (φωτο)

Εθελοντές διέσωσαν ένα πρόβατο που βρέθηκε ελαφρά τραυματισμένο στο λαιμό την Κυριακή 7 Μαΐου στην περιοχή του Ηρώου στις Σέρρες.

Όπως αναφέρει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, το πρόβατο γένους θηλυκού περιφερόταν μόνο του, τραυματισμένο στην περιοχή και μία παρέα παιδιών κατά τη διάρκεια βόλτας με τα κατοικίδια τους το εντόπισαν και ειδοποίησαν τον φιλοζωικό όμιλο για να έρθει να το παραλάβει.

Η παρέα επικοινώνησε με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών ΦΟΣ για να έρθει να το παραλάβει

Σύμφωνα μάλιστα με τον Όμιλο, στο ίδιο σημείο βρισκόταν άλλη παρέα που είδε το προβατάκι και ήταν έτοιμη να το φορτώσει για άλλους σκοπούς.

«Δε ξέρουμε τι και πώς βρέθηκε το κακόμοιρο εκεί μόνο του, αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι ώρες του ήταν μετρημένες καθώς είχε πέσει στην αντίληψη κάποιων επιτηδείων που θα το φόρτωναν μαζί τους και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους μας», αναφέρει συγκεκριμένα ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ.

Στο σημείο έφτασαν οι εθελοντές της φιλοζωικής και μετέφεραν το ζώο στο κέντρο διάσωσης όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια αναμένουν προτάσεις για φιλοξενία σε σπίτι ή φάρμα όπου θα ζήσει την ζωή του με αγάπη και φροντίδα.

«Είναι ένα υπέροχο καλόβουλο και ήσυχο πλάσμα η μικρή, τέρμα ανθρωποκεντρικό, μας ακολουθεί παντού και λατρεύει να την έχεις αγκαλιά και να τη χαϊδεύεις, το τέλειο κατοικίδια δηλαδή για σπίτι με κήπο!» τονίζει.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ