Ηλικιωμένη σκυλίτσα με ειδικές ανάγκες υιοθετήθηκε από την οικογένεια που την φιλοξενούσε – «Καλή ζωή Φένια μας γλυκιά», γράφει η Dogs’ Voice

Η υιοθεσία ηλικιωμένων ζώων είναι μια πολύ σημαντική πράξη που μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη τόσο για το ζώο όσο και για εκείνον που το υιοθετεί.

Είναι γνωστό ότι τα ηλικιωμένα ζώα συχνά απορρίπτονται ή παραμελούνται, οπότε η υιοθεσία τους, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτά τα ζώα να έχουν ένα παντοτινό σπίτι.

Μία ημέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, μία γιαγιά σκυλίτσα που φιλοξενούνταν σε σπίτι, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγεί στους αφιλόξενους δρόμους αφού βρήκε την συντροφιά, την αγάπη και την ανθρώπινη επαφή που τόσο έχει ανάγκη.

Ειδικότερα, όπως χαρμόσυνα αναφέρει η οργάνωση Dogs’ Voice, η οικογένεια που φιλοξενούσε την Φένια, μία ηλικιωμένη σκυλίτσα, αποφάσισε να την υιοθετήσει και να γίνει επίσημο μέλος της.

Η γιαγιάκα, όπως εξηγεί η ΜΚΟ, έχει ακράτεια και νευρολογικό θέμα στα ποδαράκια, αυτό όπως δεν εμπόδισε στους ανθρώπους να την δείξουν το σεβασμό που της αρμόζει.

«Κοιμάται και ξυπνάει γεμάτη από αγάπη, φιλιά, απεριόριστη φροντίδα και γι᾽ αυτό θα ευγνωμονούμε πάντα τα κορίτσια που αποφάσισαν να την υιοθετήσουν», αναφέρει η Dogs’ Voice.

Μια πράξη ευγένειας

Η υιοθεσία ενός ηλικιωμένου ζώου είναι μια πράξη ευγένειας προς ένα πλάσμα που έχει περάσει πολλά στη ζωή του και μπορεί να χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και η υιοθεσία ενός ηλικιωμένου ζώου μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή του, προσφέροντάς του ένα ζεστό σπίτι και μια αίσθηση ασφάλειας.

Η φιλοζωική οργάνωση, αρκετά συγκινημένη από αυτή την εξέλιξη, ευγνωμονεί  όλους όσοι φιλοξενούν και υιοθετούν αδέσποτα ζωάκια γιατί τους κάνουν το μεγαλύτερο δώρο, ωστόσο μαρτυρούν ότι τα συναισθήματά της είναι λίγο πιο έντονα γιατί μένει ήσυχη ότι η Φένια είναι πλέον ασφαλής.

«Λίγο περισσότερο συγκινηθήκαμε σήμερα με τα νέα αυτά γιατί ξέραμε πως η Φένια μας λόγω ηλικίας και άλλων θεμάτων δύσκολα θα λέγαμε πως απέκτησε οικογένεια! Κι όμως δεν το λέμε απλά σήμερα, το φωνάζουμε με χαρά!», γράφει χαρακτηριστικά ενώ της εύχονται καλή ζωή!

«Καλή ζωή Φένια μας γλυκιά, σου αξίζει επιτέλους!»

Ολόκληρη η ανάρτηση της Dogs’ Voice

Μία ημέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων συνέβη κάτι πολύ υπέροχο.

Η Φένια μας υιοθετήθηκε! Οι άνθρωποι που την φιλοξενούν αποφάσισαν να την κάνουν για πάντα μέλος της οικογένειας τους. Και πιο είναι το υπέροχο; Ότι το «για πάντα» της Φένιας δεν ξέρουμε πόσο θα είναι, γιατί η Φένια είναι η γιαγιάκα μας, θα είναι όμως στο σπίτι της! Μία γιαγιάκα με ακράτεια, νευρολογικό θέμα στα ποδαράκια, μια γιαγιάκα όμως πλέον με μία οικογένεια που δεν είχε ποτέ της!

Κοιμάται και ξυπνάει γεμάτη από αγάπη, φιλιά, απεριόριστη φροντίδα και γι’ αυτό θα ευγνωμονούμε πάντα τα κορίτσια που αποφάσισαν να την υιοθετήσουν. Όπως ευγνωμονούμε όλους όσους φιλοξενείτε & υιοθετείτε αδέσποτα ζωάκια γιατί τους κάνετε το μεγαλύτερο δώρο! Λίγο περισσότερο συγκινηθήκαμε σήμερα με τα νέα αυτά γιατί ξέραμε πως η Φένια μας λόγω ηλικίας και άλλων θεμάτων δύσκολα θα λέγαμε πως απέκτησε οικογένεια! Κι όμως δεν το λέμε απλά σήμερα, το φωνάζουμε με χαρά!

Καλή ζωή Φένια μας γλυκιά, σου αξίζει επιτέλους!

Αν θες να φιλοξενήσεις στείλε μήνυμα για να συζητήσετε για την διαδικασία!

Αν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις στείλε μήνυμα να κλείσετε ένα ραντεβού γνωριμίας με τους σκύλους του καταφυγίου και να πείτε τα πάντα από κοντά παρέα με σκυλο-αγκαλιές!


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ