Ιντιάνα: Πυροσβέστες διέσωσαν σκύλο από παγωμένο ποτάμι

Οι πυροσβέστες της Ιντιάνα διέσωσαν έναν σκύλο από μια ανεπιθύμητη βουτιά σε παγωμένα νερά.

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη την Πέμπτη στο Ριβερσάιντ Ντράιβ στο κέντρο του Σάουθ Μπεντ, σύμφωνα με το τοπικό μέσο WSBT 22, όπου αρκετοί πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο και μπήκαν μέσα σε παγωμένο νερό στον ποταμό Σεντ Τζόζεφ για να βοηθήσουν να βγάλουν έναν σκύλο από τα παγωμένα βάθη του.

Φωτο South Bend Fire Department

Η ομάδα Σουιφτγουότερ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σάουθ Μπεντ ανταποκρίνεται σε πολλές κλήσεις κάθε χρόνο στον ποταμό.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ανάρτησε ένα βίντεο της διάσωσης στο Facebook του σκύλου Όλιβερ. «Τα ζώα είναι η οικογένειά μας και όταν έρχεται μια κλήση για κατοικίδια ζώα, ανταποκρινόμαστε με τον ίδιο επείγοντα τρόπο!», έγραφε η λεζάντα. «Σπουδαία δουλειά από τα μέλη της ομάδας Σουιφτγουότερ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Σάουθ Μπεντ στη διάσωση του Όλιβερ από τα παγωμένα νερά του ποταμού».

Σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο ABC57, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, ο οποίος δεν έδωσε το όνομά του, βγήκε για βόλτα με τον σκύλο του όταν εκείνο προσκολλήθηκε σε μερικές χήνες που βρίσκονταν κοντά. Ενώ κυνηγούσε τις χήνες, ο Όλιβερ κόλλησε στο παγωμένο νερό και δεν μπόρεσε να βγει.

Μετά τη διάσωσή του, ο Όλιβερ επέστρεψε στην οικογένειά του.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ