Ηράκλειο: Συγκλονίζει η αγάπη αυτού του άνδρα προς τον ανάπηρο σκύλο του – Βίντεο 

Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν την αγάπη τους στα ζώα τους με τον πιο ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο. 

Ένας άνδρας στο Ηράκλειο της Κρήτης έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης για την άνευ όρων αγάπη του προς το ανάπηρο κατοικίδιό του. Στο βίντεο – που έχει κάνει 49 χιλιάδες views – φαίνεται ένας άνδρας σε χωράφι στην περιοχή των Καμινίων μαζί με τον σκύλο του του οποίου τα δύο πίσω πόδια του είναι ανάπηρα, να του προσφέρει βοήθεια κατά τη διάρκεια βόλτας.

Ο άνδρας παρέχει υποστήριξη στο ανήμπορο σκυλάκι με απίστευτα συγκλονιστικό τρόπο όταν του σηκώνει τα πίσω πόδια για τον πάει βόλτα του ή για την ανάγκη του. Ο ιδιοκτήτης του ζώου μάλιστα φροντίζει να μαζέψει και τις ακαθαρσίες του σκύλου του, κάνοντας την πράξη του ακόμα πιο σπουδαία!


Η ανάρτηση του δημοσιογράφου του candiadoc.gr, Αλέκου Ανδρικάκη, που έλαβε το βίντεο  

Καλημέρα, το βίντεο μου έστειλε φίλος. Και είναι πραγματικά καταπληκτικό, συγκινητικό. Στην περιοχή των Καμινίων του Ηρακλείου αυτός ο άνθρωπος έχει τον σκύλο που βλέπουμε, τα πίσω πόδια του οποίου είναι ανάπηρα. Τον παίρνει λοιπόν, του σηκώνει τα πίσω πόδια και τον πάει τη βόλτα του ή την ανάγκη του. Μάλιστα, αν και πάει σε χωράφι, ο άνθρωπος μαζεύει και τις ακαθαρσίες του ζώου. Δεν ξέρω πώς μπορεί να βοηθηθεί ο άνθρωπος σ’ αυτό το μεγαλειώδες που κάνει. Αλλά όποιος μπορεί ας το κάνει ή ας δώσει μια ιδέα. Σκεφτείτε, άλλοι, και στην ίδια περιοχή, ρίχνουν φόλες και θανατώνουν σκυλιά (γνωστές περιπτώσεις) ή τα πατούν με το αυτοκίνητό τους, κι αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κάνει όλο αυτό για να κρατά το σκύλο του ζωντανό.


Εκατοντάδες φιλόζωοι που είδαν το βίντεο, κινητοποιήθηκαν προκειμένου να προσφέρουν καροτσάκι ή χρήματα για την αγορά ενός βοηθητικού μέσου για τον σκύλο.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ