Η ιστορία της Τουνίτα, το αδέσποτο σκυλί που εισέβαλε σε αγώνα ποδοσφαίρου και υιοθετήθηκε από την Ατλέτικο Σαν Λουίς

Η Τουνίτα ήταν μία ποδοσφαιρόφιλη που ζούσε στο Σαν Λουίς Ποτόσι του Μεξικού, η οποία διψούσε να γίνει μέλος ενός πραγματικού ποδοσφαιρικού συλλόγου. Στην πραγματική της ζωή ωστόσο ήταν ένα πεινασμένο αδέσποτο σκυλί που έπρεπε να επικεντρωθεί στο να βρίσκει τροφή.

Η Τουνίτα αποφάσισε να πάρει τη μοίρα στα χέρια της όταν βρήκε έναν εκπληκτικό ποδοσφαιρικό σύλλογο φιλικό προς τους σκύλους!

Έτσι, τον Ιανουάριο του 2020, η Τουνίτα εισέβαλε με ορμή σε ένα γήπεδο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ένας αγώνας. Ήξερε ότι μόλις έβλεπαν το ταλέντο και την ευελιξία της στο γήπεδο, θα έπρεπε να την λάβουν σοβαρά υπόψιν τους.

Ο Χερμάν Μπερτεράμ, ο δεξιός εξτρέμ της γηπεδούχου ομάδας Ατλέτικο Σαν Λουίς, πρόσεξε τις ικανότητές της και την πλησίασε στο κέντρο του γηπέδου. Είχαν ακόμα ένα παιχνίδι να παίξουν, οπότε την βοήθησε με σεβασμό και αγάπη να απομακρυνθεί από το γήπεδο και στη συνέχεια την πήρε η ασφάλεια, ωστόσο κατάφερε με κάποιο τρόπο να ξεφύγει στους δρόμους.

Τότε, η Ατλέτικο Σαν Λουίς δημοσίευσε την παρακάτω υπέροχη εικόνα, ελπίζοντας να εντοπίσει την σκυλίτσα και για καλή της τύχη, ένας θαυμαστής την βρήκε δύο ημέρες αργότερα.

Στη συνέχεια, η ομάδα την υιοθέτησε και την έκανε τη νέα της μασκότ! Η Τουνίτα είναι στην πραγματικότητα η τρίτη μασκότ της, καθώς αυτή η ομάδα που αγαπάει τα σκυλιά έχει ήδη δύο διασωθέντα στον πάγκο της, που ονομάζονται Κανέλα και Λα Γκουέρα.

Η Τουνίτα απέκτησε δικό τη συμβόλαιο και φανέλα. Και αν κρίνουμε από τα παρακάτω πλάνα, αυτό το σκυλάκι είναι φυσικό ταλέντο στο γήπεδο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ