Καβάλα: Ολοταχώς για την κατασκευή του νέου καταφυγίου ιδιωτικής πρωτοβουλίας στο Μυρτόφυτο – Έκκληση για προμήθεια γεννήτριας

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η κατασκευή του νέου καταφυγίου ζώων «A Hug for Strays» της Αλίκης Τσοκαταρίδου και της Εύας Κακατίδου.

Στην προσπάθεια τους να ολοκληρωθούν οι κατασκευές ωστόσο, υπάρχει επείγουσα ανάγκη για προμήθεια γεννήτριας βενζίνης προκειμένου σταδιακά και λόγω έλλειψης ρεύματος στο νέο καταφύγιο να ολοκληρώνονται απρόσκοπτα οι τεχνικές εργασίες.

Χωρίς τη γεννήτρια οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες και επείγει να ολοκληρωθούν οι βασικές εργασίες ώστε να μεταφερθούν όλα τα αδέσποτα στο νέο του χώρο.

Μία τέτοια γεννήτρια βενζίνης με ροδάκια (για να είναι ευκολομεταφερόμενη και λόγω του επικλινούς εδάφους) κοστίζει στο εμπόριο περίπου 750-780 ευρώ (7 kva).

«Ζητάμε την οικονομική σας βοήθεια, όσα χρήματα μπορεί ο καθένας να διαθέσει, ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό και να γίνει η προμήθεια άμεσα», αναφέρουν οι υπεύθυνες του καταφυγίου.

Θα γίνει ευχαριστήριο με δημόσια ανάρτηση φυσικά για όσους φίλους βοηθήσουν.

Θα δοθεί με μήνυμα σε όσους φίλους θέλουν να βοηθήσουν, τραπεζικός λογαριασμός φυσικά. Ενδεικτικά για να έχετε εικόνα των εργασιών παραθέτουν φωτογραφίες του νέου χώρου των αδέσποτων φίλων.

«Βοηθήστε μας για να βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και απρόσκοπτα τα τετράποδα φιλαράκια μας!»


Επικοινωνία: A Hug for Strays

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ