Καβάλα: Σκύλος βρέθηκε στη θάλασσα μετά από κλωτσιά περαστικού – Το Φιλοζωικό Σωματείο «Αίσωπος» θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου

Ένας αδέσποτος σκυλάκος βρέθηκε στη θάλασσα μετά από κλωτσιά που δέχτηκε από περαστικό σήμερα το πρωί στην Καβάλα.

Όπως δημοσιεύει το proininews.gr, ο άνθρωπος υποστήριξε ότι ο σκύλος του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τον κλωτσήσει και να βρεθεί στη θάλασσα, και συγκεκριμένα στις πλωτές εξέδρες του λιμανιού.

«Τον κλώτσησα γιατί μου επιτέθηκε», φέρεται να είπε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Στην διάσωση του σκύλου βοήθησε το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος.

Όπως αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος», ο σκύλος ονόματι Σπύρος είναι ένα από τα αγαπημένα αδέσποτα της πόλης και μεγάλος σε ηλικία. Κανένα από αυτά τα αδέσποτα που χρόνια ολόκληρα συμβιώνουν με τους κατοίκους της Καβάλας, δεν έδωσε αφορμή για επιθετικότητα χωρίς τα ίδια να έχουν πρώτα δεχτεί απρόσμενα πρόκληση και επίθεση από ανθρώπους.

Μόλις το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας πληροφορήθηκε για το αποτρόπαιο περιστατικό, ενημέρωσε μέσα από ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ότι αύριο Τρίτη 6/6 το πρωί το Σωματείο με εκπρόσωπο του την πρόεδρο κ. Δέσποινα Αβραμίδου, θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου στο Λιμεναρχείο Καβάλας για την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε ο σκύλος και θα ζητήσει να παρθεί το υλικό από όλες τις κάμερες της περιοχής ώστε να ταυτοποιηθεί ο δράστης.

Για να έχει ολοκληρωμένη και δεμένη σωστά την καταγγελία, το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας θα χρειαστεί όλους όσοι ήταν μάρτυρες στο συμβάν και τους παρακαλεί να έρθουν σε άμεση επικοινωνία μαζί του.

«Μη διστάζετε λεπτό, πρέπει να σταματήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο κάθε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στα ζώα. Εμείς θα κάνουμε την καταγγελία και σας χρειαζόμαστε απλά ως μάρτυρες!» τονίζει.


Φωτο: proininews.gr
Φωτο: proininews.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ