Κι όμως… οι ουρές των σκύλων μπορούν να διευθύνουν ορχήστρα με απόλυτη επιτυχία! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο

Οι σκύλοι πραγματικά έχουν απίστευτα ταλέντα! Είναι εκπληκτικοί στην ανίχνευση, τη φύλαξη, στους αγώνες, το κολύμπι και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Το δε αισθητήριο όσφρησής τους είναι ασύγκριτο και τους επιτρέπει να ανιχνεύουν ακόμα και την παραμικρή μυρωδιά και χάρη σε αυτή την εκπληκτική δυνατότητα μπορούν να διευθύνουν καί ορχήστρα!

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Pedigree παρουσίασε το πείραμα της “ορχήστρας της ουράς”, κατά το οποίο η εταιρεία έδειχνε σε σκύλους λιχουδιές, καθώς και άλλα λιγότερο ελκυστικά ερεθίσματα, όπως μπρόκολο – και έβαλε μια ορχήστρα να παίζει μουσική με το κούνημα της ουράς των σκύλων.

Κατά τη διάρκεια του πειράματος, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε ζωντανά στο Πολωνικό Ραδιόφωνο, τα μέλη του σώματος των σκύλων κουνήθηκαν πιο γρήγορα και πιο συχνά όταν τους παρουσιάστηκαν λιχουδιές από την Pedigree, ενώ αντίθετα επιβράδυναν όταν τοποθετήθηκαν μπροστά τους άλλες τροφές.

“Όταν η ουρά κατέβαινε, έπρεπε να παίζουμε πιο μαλακά ή πιο ήσυχα”, δήλωσε στο βίντεο η Καμίλα, βιολονίστρια της ορχήστρας.

Φωτ.: Pedigree | YouTube

Η Pedigree μοιράστηκε επίσης το βίντεο της ορχήστρας της στο Instagram, όπου έγινε δεκτό με επαίνους από διάφορους φιλόζωους.

“Αυτό είναι σούπερ!” έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Αυτό είναι ιδιοφυές”.

Σε ένα άλλο σχόλιο, ένας χρήστης ανέφερε: “Ο μόνος τρόπος για να ακούω μουσική από εδώ και στο εξής είναι αν την έχει σκηνοθετήσει ένας σκύλος . Αυτό είναι καταπληκτικό”.

Κάποιος άλλος έγραψε: “Αν το φέρατε αυτό στο Κένεντι Σέντερ, θα αγόραζα εισιτήρια ΤΩΡΑ!!!”.

Μετά το “πείραμα ορχήστρας ουράς” της Pedigree, η εταιρεία κατοικίδιων ζώων κυκλοφόρησε τη μουσική που δημιούργησαν τα σκυλιά στο Spotify.

Για κάθε ροή στην πλατφόρμα ροής μουσικής, η Pedigree θα δωρίζει χρήματα στο Ίδρυμα Pedigree, το οποίο είναι αφιερωμένο στο να βοηθά σκύλους που έχουν ανάγκη να βρουν παντοτινά σπίτια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ