Κηδεμόνες επαινούν τη “δύναμη του μικροτσίπ” μετά την επανένωση με τη χαμένη γάτα τους 5 χρόνια αργότερα

Ένα ζευγάρι από τη Νεβάδα χαρακτήρισε “θαύμα” την ανακάλυψη της γάτας τους στο Αρκάνσας πέντε χρόνια μετά την πρώτη εξαφάνιση του αιλουροειδούς.

Η Σίντι και ο Τζεφ Χολ έλαβαν ένα τηλεφώνημα τον Μάρτιο ότι η ρωσική μπλε γάτα τους, Σαμ, ανακαλύφθηκε σε ένα βενζινάδικο στο Αρκάνσας, δήλωσε η Σίντι στο τοπικό NBC.

Δύο γυναίκες βρήκαν τον Σαμ στην τοποθεσία και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ζώων του Τζάκσονβιλ, όπου έλαβε “βασιλική μεταχείριση”. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες από το μικροτσίπ του Σαμ, οι γυναίκες επικοινώνησαν με τη διάσωση ζώων όπου το ζευγάρι τον υιοθέτησαν αρχικά όταν ήταν μόλις 12 εβδομάδων.

Οι γυναίκες, σύμφωνα με μια ανάρτηση της διάσωσης στο Facebook, ήταν μέλη του συνεργείου μεταφοράς κατοικίδιων ζώων Alone 2 Home και μετέφεραν δύο σκυλιά τη στιγμή που βρέθηκε ο Σαμ.

Η Σίντι είπε ότι το PAWSitively Cats τηλεφώνησε στη συνέχεια απευθείας σε εκείνη και τον Τζεφ. Περιέγραψε τη στιγμή ως μια “όμορφη ιστορία” και πρόσθεσε ότι η επανένωση με τον γάτο της – τον οποίο είχαν στην κατοχή τους για επτά χρόνια πριν από την εξαφάνισή του – ήταν “σουρεαλιστική”.

Το ταξίδι του γάτου, ο οποίος είναι πλέον 12 ετών και ζυγίζει 9,5 κιλά, καταγράφηκε από την PAWSitively Cats στο Facebook, όπου η οργάνωση δημοσίευσε για πρώτη φορά για τον Σαμ νωρίτερα αυτό το μήνα και έγραψαν ότι όταν ο Σαμ δραπέτευσε για πρώτη φορά από την κατοικία του, “κάποιος τον πήρε και απέτυχε να αναζητήσει το σπίτι του”.

Στη συνέχεια, η PAWSitively Cats έλαβε ένα μήνυμα στις 22 Μαρτίου ότι ο γάτος με μικροτσίπ είχε βρεθεί στο Μπρίνκλεϊ, πριν επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Φωτ.: Pawsitively Cats No-Kill Shelter | Facebook

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ