Κως: Κορυφώνεται η αγωνία για την 27χρονη αγνοούμενη – Στις έρευνες συνδράμει και κλιμάκιο της ΕΟΔ Σάμου με σκύλο έρευνας

Κορυφώνεται η αγωνία για την αγνοούμενη με τις έρευνες της Αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την αναζήτηση της 27χρονης από την Πολωνία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 12 Ιουνίου το βράδυ στην Κω, στο νησί όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ertnews.gr, η αστυνομία έχει συλλάβει άνδρα 32 ετών από το Μπανγκλαντές. Φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τη νεαρή πριν την εξαφάνισή της, ενώ ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το νησί για την Ιταλία.

Drone σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι στην Κω, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, με όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνισή της να είναι ανοικτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο κ. Τρουμπούλης Αντώνης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Την ίδια στιγμή στο «στόχαστρο» των αρχών έχουν μπει 5 αλλοδαποί, που φέρονται να είχαν προτείνει στην Αναστάζια να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, είχε εκδώσει εισιτήριο για να φύγει από το νησί. Πρόκειται για έναν 32χρονο, με τα αρχικά S.S., από το Μπανγκλαντές. «Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά την άφησα σε ένα σημείο, δεν ξέρω τι έγινε», είπε ο φερόμενος ως δράστης.

αγνοούμενη
Φωτο: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω – Hellenic Rescue Team branch of Kos

Στις έρευνες για την αγνοούμενη Πολωνή στο νησί της Κω συμμετέχει για 3η ημέρα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω. Στις έρευνες συνδράμει και κλιμάκιο της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου με πιστοποιημένο σκύλο έρευνας.

Οι έρευνες έχουν πραγματοποιούνται στις περιοχές Μαρμάρι-Τιγκάκι υπό τις οδηγίες του Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας και Ελληνική Αστυνομία.


Τελευταία εξέλιξη

Πριν από λίγη ώρα, ένας πολίτης εντόπισε το κινητό της 27χρονης που εξαφανίστηκε στην Κω- της Πολωνής Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα- στην περιοχή Μαρμάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σημείο που εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά, προτού απενεργοποιηθεί. Η συσκευή παραδόθηκε στους αστυνομικούς και αυτή την ώρα γίνονται έρευνες στο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ