Κόβεται άλλη μία ραδιοφωνική εκπομπή για τα ζώα – Το «Animal News» με την Σταματίνα Σταματάκου σταματά μετά από 2,5 χρόνια

Άλλη μία ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στα ζώα σταματά να εκπέμπει προκαλώντας εύλογη απορία και λύπη στους φιλόζωους που ζητούν να καταλάβουν το λόγο που τα σημαντικά ζητήματα της φιλοζωίας δεν χωρούν στα προγράμματα των σταθμών.

Μετά το κόψιμο της ραδιοφωνικής εκπομπής από τον Αθήνα 9,84 «Σαν τον Σκύλο με τη Γάτα» το Δεκέμβριο, η Σταματίνα Σταματάκου ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη 29/2 ότι η εκπομπή που παρουσιάζει μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι Ένα, «Animal News», διακόπτεται μετά από 2,5 χρόνια στον αέρα και πως σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου, θα είναι η τελευταία.

Σύμφωνα με την κ. Σταματάκου, ενημερώθηκε ότι οι προτεραιότητες του σταθμού αλλάζουν και θα είναι τα απογεύματα πιο μουσικός.

Η δημοσιογράφος εύχεται στο νέο πρόεδρο του «Κανάλι Ένα 90,4», Ιωσήφ Βουράκη, τα καλύτερα ωστόσο επισημαίνει ότι “τα ζητήματα φιλοζωίας οφείλουν να χωράνε σε κάθε συχνότητα, τηλεοπτική και ραδιοφωνική, που θέλει να φιλοξενεί τον πολιτισμό”.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Κάθε Παρασκευή εδώ και 2,5 χρόνια δίνουμε το μικρόφωνο στα ζώα που δεν έχουν φωνή. Το Animal News είναι μία εκπομπή που έφτιαξα με πολλούς καλεσμένους και με στόχο να δώσουμε ορατότητα στους εκ προοιμίου πιο αδύναμους της κοινωνίας μας, στα ζώα. Είναι μια εκπομπή που αγαπώ και το Κανάλι Ένα είναι ένα ραδιόφωνο που μου έδωσε το μικρόφωνο χωρίς να μου κόψει ποτέ λέξη μέχρι σήμερα. Ελπίζω να τα ξαναπούμε ραδιοφωνικά και να δώσουμε ξανά το μικρόφωνο στα πλάσματα που στερούνται τη δυνατότητα λεκτικής ομιλίας συνήθως μαζί με μία αξιοπρεπή ζωή στη χώρα μας.

«Μεγάλο ευχαριστώ στον πρώην πρόεδρο του ραδιοφώνου Αλέξανδρο Τζεφεράκο για την ευκαιρία και την ελευθεροστομία που μου έδωσε και θερμά συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο Ιωσήφ Βουράκη για την ανάληψη των καθηκόντων. Του εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα, απλώς τα ζητήματα φιλοζωίας οφείλουν να χωράνε σε κάθε συχνότητα, τηλεοπτική και ραδιοφωνική, που θέλει να φιλοξενεί τον πολιτισμό. Αύριο τελευταία Παρασκευή στις 19:00, στο Κανάλι Ένα 90,4 FM.»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ