Κρήτη: Σεμινάριο εκπαίδευσης για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Η Zero Stray Program πραγματοποιεί σεμινάριο εκπαίδευσης για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με τίτλο: «Πώς να φτάσουμε σε μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα» στην Κρήτη.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα συμμετάσχει ο Δήμος Αγίου Νικολάου με εκπροσώπους και εθελοντές του και θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου. Η διάρκεια του είναι πέντε εβδομάδες και αποτελείται από συνολικά 21 διδασκαλίες.

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο εκπαίδευσης για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην ευζωία των ζώων συνολικά, δεσποζόμενων και αδέσποτων και πραγματοποιείται εξ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του zerostrayacademy.gr.

Ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι πολύ μεγάλο.

Καθώς η ημερομηνία έναρξης έχει παραταθεί, δίνεται η δυνατότητα ακόμα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να αποστέλλετε την δήλωση συμμετοχής με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, email και τηλέφωνο επικοινωνίας), στις ηλεκτρονικές δ/νσεις : [email protected] ή [email protected].

Ο αριθμός των συμμετεχόντων αποδεικνύει το ενδιαφέρον της κοινωνίας μας, να συμβάλει για τον κοινό στόχο όλων μας: ένα Zero Stray Δήμο Αγίου Νικολάου.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ