Κτηνωδία στην Κρήτη: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο κεφάλι γάτας στη Μεσαρά – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Οι εικόνες μιας γάτας στην περιοχή Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης με καμένο το κεφάλι της προκαλούν σοκ, αγανάκτηση και οργή.

Η δύστυχη γάτα δέχτηκε απάνθρωπη κακοποίηση από αγνώστους οι οποίοι σύμφωνα με την εθελόντρια Ρέα Σένκελ «άνθρωποι» διασκέδασαν βάζοντας φωτιά στο κεφάλι μιας γάτας.

Για καλή της τύχη, την εντόπισε ο ιδιοκτήτης της και την μετέφερε στο κτηνιατρείο της Στέλλας Πηρουνάκη όπου και νοσηλεύεται με εγκαύματα.

«Δυστυχώς, εικόνες σαν αυτή αποτελούν επίσης μέρος της καθημερινότητας της ευζωίας των ζώων», αναφέρει η Ρέα Σένκελ στην ανάρτηση της.

Η κ. Σένκελ ενημερώνει ότι παρόλα τα δεινά που έχει βιώσει από ανθρώπινα χέρια, εξακολουθεί να είναι απόλυτα χαδιάρα και εξακολουθεί να συμπαθεί τους ανθρώπους.

«Εμείς οι άνθρωποι απλά δεν αξίζουμε τα ζώα! Μπορούμε να μάθουμε τόσα πολλά από εκείνα. Αφοσίωση, ειλικρίνεια, αγάπη, πίστη κλπ…», επισημαίνει.

Από την πλευρά της η Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι «Νέμεσις» με αφορμή το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει:

«Τόσες μέρες αποφεύγαμε να την ανεβάσουμε.
Η ελληνική κοινωνία είναι βαριά άρρωστη.
Το ελληνικό κράτος βαριά άρρωστο και σάπιο γιατί αρνείται να αντιδράσει.
Μεσσαρά Ηρακλείου Κρήτης 2023»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ