Αττική: Κατασχέθηκαν δύο εξαθλιωμένα Ντόμπερμαν που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες σε μπαλκόνι διαμερίσματος στον Ασπρογέρακα

Έκκληση για βοήθεια έκανε την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου ο ηθοποιός Αλέξιος Κοτσώρης ώστε να σωθούν δύο σκυλιά ράτσας Ντόμπερμαν που ζούσαν σκελετωμένα και εξαθλιωμένα σε μπαλκόνι διαμερίσματος στον Λόφο Σκουζέ, στον Ασπρογέρακα Αττικής.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στην Φιλοζωική Ομάδα στο Facebook, τα δύο αυτά σκυλιά ζουν σε άθλιες συνθήκες τους τελευταίου δύο μήνες.

«Άμεση βοήθεια, είναι μήνες τώρα που αυτά τα δύο ντόπερμαν ζουν έτσι!», γράφει στην ανάρτηση η οποία συνοδευόταν με βίντεο που δείχνει τα δύο ντόμπερμαν εμφανώς σκελετωμένα και ταλαιπωρημένα σε ένα μπαλκόνι γεμάτο ακαθαρσίες.

Ο κ. Κοτσώρης εξήγησε ότι απευθύνθηκε στην αστυνομία και προέβη σε επώνυμη καταγγελία και στο υγειονομικό αλλά δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα. Σήμερα ωστόσο, Πέμπτη 28/12 έσπευσε στην οικία η αστυνομία μαζί με γιατρό και έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

«Είναι στο σπίτι η αστυνομία τώρα με γιατρό και έχουν μπει στο σπίτι με το ιδιοκτήτη, πιστεύω να έχουμε ένα καλό τέλος για τα σκυλάκια!», γράφει.

Σύμφωνα μάλιστα με την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, χθες ενημερώθηκαν από τον κ. Αλέξιος Κοτσώρης για τα δύο ντόπερμαν που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες, στην περιοχή του Κολωνού. Σήμερα το πρωί, τα ζώα αφαιρέθηκαν με διάταξη του εισαγγελέα. Πρωτεργάτης ο υποδιοικητής του Α.Τ Κολωνού Παναγιώτης Θεοδώρου, τον οποίο ευχαριστούν για μια ακόμα φορά για την άμεση ανταπόκριση και τα φιλοζωικά του αισθήματα.

Η δικηγόρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (ΠΦΠΟ) θα κάνει παράσταση πολιτικής αγωγής στο δικαστήριο αυτού του εγκλήματος.

Φωτο Facebook | Αλέξιος Κοτσώρης

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ