Κτηνωδία με θύμα σκυλίτσα στα Μέγαρα – Βρέθηκε κακοποιημένη με σιδερένιο αντικείμενο

Σοκ προκαλεί η αποτρόπαια πράξη από άγνωστο με θύμα μία σκυλίτσα στα Μέγαρα, όμοιο περιστατικό με την κακοποίηση του Όλιβερ, του χάσκυ στην Αράχωβα.

Σύμφωνα με τον φιλοζωικό οργανισμό «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse», η σκυλίτσα δολοφονήθηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη ο οποίος την κακοποίησε μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας επίμηκες σιδερένιο αντικείμενο.

Όπως περιγράφει η Χριστίνα Σχισμένου που την βρήκε, την Τετάρτη 24/1 το πρωί η μητέρα της πήγε στο κτήμα τους, στον δρόμο του Αγίου Στέφανου για να ταΐσει τα σκυλιά τους και τα αδέσποτα που φροντίζουν στην περιοχή, ωστόσο της τηλεφώνησε καθώς δεν έβρισκε την Μπουμπού, ένα θηλυκό Τσοπανάκι 30 κιλών.

Αναζητώντας την, η κ. Σχισμένου εξηγεί ότι εντόπισε την Μπουμπού νεκρή και με τρύπα σε μέγεθος 2ευρου δίπλα ακριβώς από τα γεννητικά της όργανα ενώ πλάι της βρέθηκε και το σίδερο με το οποίο την είχαν τρυπήσει.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε το Α.Τ Μεγάρων και κατατέθηκε μήνυση. Το ζωάκι οδηγήθηκε για νεκροψία και πάρθηκαν αποτυπώματα από το σίδερο που βρέθηκε δίπλα του.

«Οποίος είδε κάτι και μου δώσει πληροφορίες θα δώσω αμοιβή… έχω υποψίες για συγκεκριμένο άτομα για το οποίο έχουν ενημερωθεί οι Αρχές…», γράφει η κ. Σχισμένου.

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση της Χριστίνας Σχισμένου με τις σκληρές εικόνες

Η ομάδα διάσωσης αδέσποτων ζώων «Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse» δίνει 1000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε.

«Σας παρακαλούμε μιλήστε… Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσα μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό… Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι…», τονίζει η φιλοζωική ομάδα.

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση της ομάδας Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse

Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ. Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη… Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας… Στα Μέγαρα…
Η Μπουμπού όπως αναφέρει η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα… Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι που της έβγαλαν.
Η ομάδα μας δίνει 1000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε.
Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ… Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσα μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό…
Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι…
Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει….
Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ….


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ